IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След проваления годеж: Матю Пери се наслаждава на живота си

9 юли 2021 17 40

По време на специалния епизод на „Приятели“ актьорът изглеждаше притеснително

Снимка: Getty

Явно нещата за Матю Пери постепенно започват да се нареждат!

В сряда, 7 юли, 51-годишният актьор, станал популярен с ролята на Чандлър в сериала „Приятели“, сподели своя снимка в социалните мрежи, на която се вижда как се наслаждава на вечеря в местен ресторант. Пери се е усмихнал широко, гледайки встрани от камерата. „Щастливи дни...“, написа той като не издаде къде точно се намира и с кого вечеря.

Преди няколко месеца Матю се събра с колегите си от „Приятели“ за едно специално интервю пред Джеймс Кордън, излъчено в мрежата на HBO. Шестимата се завърнаха на оригиналната снимачна площадка в Калифорния, където прекараха 10 години от живота си. По време на събитието Пери направи изненадващо признание пред останалите, с което накара целия свят да се притеснява за него.

„Чувствах, че ще умра, ако публиката не се смееше на моите шеги. И това със сигурност не беше здравословно. Но понякога казвах някаква реплика и те не се смееха, което ме караше да се потя и да треперя. Ако не получавах смеха, който очаквах, започвах да полудявам“, каза Пери. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър изглеждаха искрено изненадани от откровението и заявиха, че никога не са подозирали за тези чувства на колегата и приятеля си.

През май създателите на „Приятели“ Марта Кауфман, Дейвид Крейн и Кевин Брайт заедно с режисьора на специалния епизод Бен Уинстън говорят за състоянието на Пери, който преди се е борил с различни зависимости. „Той беше прекрасен. Хората понякога могат да бъдат много студени. Искаше ми се да не е така“, заяви Уинстън пред The Hollywood Reporter. Той допълни, че е било прекрасно да работи с Матю, който е брилянтно забавен и е имал няколко добри реплики по време на събитието.

Мисля, че всичко е наред с него. Той изглеждаше по-добре и по-силен от последния път, в който го видях. Радвам се, че продължава напред“, казва в по-ранно интервю Кевин Брайт. Допълва, че хората могат да говорят каквото си искат, но никой няма да разбере какво се случва с Пери докато не е близо до него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари