IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колин Фарел се разделя с приятелката си Кели Макнамара

24 март 2023 14 40

Двамата бяха заедно пет години

Снимка: БГНЕС

Колин Фарел е на върха на славата след участието си в „Баншите от Инишерин“, но в личен план претърпява сложен етап, тъй като се раздели с приятелката си Кели Макнамара.

Двамата са заедно от пет години. Причината за решението им е твърде натоварени графици, предава Daily Mail. Източник обясни пред The Sun, че в момента 46-годишният ирландски актьор е на върха на славата си, благодарение на филма на Мартин Макдона.

Снимка

Снимка: БГНЕС

„Той прекара месеци в работа по това заедно с последния блокбастър на Батман, където изигра Пингвина. Графикът на Колин се отрази на връзката му с Кели и те тихо я прекратиха. Няма лошо чувство между тях, но поддържането на романтична връзка, когато работният ви график е толкова взискателен, става трудна за жонглиране.“

Кели работи като асистент на китариста на U2 Ди Едж и не е била виждана с Колин от известно време. Преди Колин каза за Кели по време на участие в Шоуто на Елън Дедженеръс: „Приятелката ми също пътува много по работа, така че често сме два кораба, срещащи се през нощта. Но вярваме, че ще намерим пристанище, където можем да се срещнем.

На въпроса на Елън дали е в бизнеса, звездата каза, че не е, преди да обясни: „Тя пътува много в работата си и работи много усилено“. Актьорът каза по-късно, че „обожава“ зашеметяващата си половинка.

В миналото Колин е имал връзки със звезди като Бритни Спиърс, Деми Мур, Линдзи Лоън и Анджелина Джоли. Той има две деца – синовете му са Джеймс и Хенри, съответно от бившите му гаджета Ким Борденав и Алисия Бахледа-Куруш.

Новината за края на връзката им идва, след като Колин Фарел се появи елегантен в черния си смокинг на Оскарите тази година и се снима с 13-годишния си син Хенри.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Ирландският актьор Колин Фарел беше номиниран за отличието в категорията за най-добър актьор за ролята си в „Баншите от Инишерин“.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари