IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тервел Пулев черпи за най-малкия си син

27 март 2023 17 50

Самуил стана на 2 годинки

БГНЕС

БГНЕС

Тервел Пулев почерпи за най-малкия си син. На 25 март боксьорът отбеляза втория рожден ден на порасналия Самуил.

„Нашето трето момче, което ни кара да сме още по-щастливи и организирани. Един истински силен Овен, с негов личен план как да се случват нещата“, сподели той във Facebook.

Тервел качи няколко снимки от празника на своето детенце. На тях виждаме съпругата му Диана и по-голямото му момче Аспарух.

По думите на брата на Кубрат Пулев, неговият най-малък наследник се опитва да командва всички в семейството, като често раздава заповеди кой къде да седне на масата.

„Пожелавам му здраве и борбен дух!“, написа още боксьорът.

След рождения ден, Тервел продължава своята подготовка за мача с Джоеш Шоджгрийн. Той ще бъде на 13 април в Коста Меса, Калифорния.

По думите на българина, на ринга той ще разчита основно на ъперкъти и крошета, както и на подкрепата на своя брат Кубрат.

„Имам достатъчно опит и рутина. Играл съм с много много по-големи боксьори от него, надявам се че ще се поздравим с успех“, каза той пред Нова тв.

Хазал Кая показа бебето си, подкрепи бременни и родилки в Турция

Иван Звездев показа внучето

9-месечният син на Риана с дебют на корицата на Vogue

Тервел, който не се е боксирал професионално от близо година, черпи сили за победа от своите трима синове, които са много горди със своя татко.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари