IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк блести на червения килим заедно с децата си

28 март 2023 17 50

Изпълнителката получи наградата „Икона“ на iHeartRadio

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пинк имаше двама специални гости на тазгодишната церемония на наградите iHeartRadio, където бе почетена с наградата „Икона“.

Преди началото на шоуто в Долби Тиатър в Лос Анджелис, изпълнителката се разходи по червения килим заедно с двете си деца – 11-годишната Уилоу и 6-годишния Джеймисън, които споделя със съпруга си Кори Харт. За събитието Пинк се облече в овърсайз бяло сако с развяващи се големи бели панталони, приличащи по-скоро на плисирана пола. От своя страна, Уилоу носеше светлорозова рокля с искряща горна част и черни ботуши Dr. Martens, докато Джеймсън беше облечен със сива жилетка и сиви панталони, комбинирани с бяла тениска и бели маратонки.

Пинк Гети

Снимка: Getty Images

По време на наградната церемония Пинк получи наградата „Икона“ за заслугите си към музикалната индустрия. Тя също така се качи на сцената, за да изпълни последния си сингъл TrustFall и получи специален поздрав от певицата Пат Бенат и съпруга ѝ Нийл Джиралдо, както и от Кели Кларксън. Пинк благодари и на тримата за милия жест, като заяви, че това е като сбъдната мечта за нея.

В речта си изпълнителката заяви, че винаги е снизходителна към себе си, но тази вечер иска да бъде по-добра и да се опита да каже истината. „Всяка стая, в която вляза, сърцето ми влиза първо. Всеки текст, който напиша е олицетворение на сърцето ми, което плаче, ядосва се, надява се, крещи и моли. Гледахте ме да правя това, да се боря с живота, през последните 25 години. Някои от вас биха описали всичко това като досадно, други – като смело, аз го намирам за необходимо“, каза звездата.

Пинк отбеляза, че всеки човек чувства уязвимост от момента, в който се роди до смъртта си, но голяма част от нас цял живот се опитват да избягат от това чувство. Изпълнителката обаче смята, че уязвимостта е способността да бъдеш наранен. „Реших да използвам уязвимостта в работата си, като благодаря на всички, които ме придружиха в това приключение“, допълни Пинк.

Пинк, награда,

Снимка: Getty Images

„Благодарна съм, че съм жива. Благодарна съм, че мога да правя това с прекрасния си живот. Но най-важното, Уилоу и Джеймисън, благодарна съм, че съм ваша майка“.

Изпълнителката също така благодари на мениджъра си Роджър Дейвис, след което отдели време на съпруга си и своя муза – Кори Харт. Тя е категорична, че връзката им винаги е имала своите висоти и падения, но ако всичко е било перфектно, нямало да бъде интересно.

В прессъобщение преди раздаването на наградите, от iHeartRadio споделиха, че Пинк получава статуетката за „Икона“ заради влиянието си върху поп културата, както и заради продължаващата сила, с която успява да обедини лоялна фен база по целия свят.

Пинк, изпълнение,

Снимка: Getty Images

Миналия месец Пинк сподели пред списание People за баланса между личния и професионалния живот, като разкри, че се опитва да живее най-добрите си мигове както на сцената, така и със семейството си.

„Искам да бъда най-добрата във всичко, но никога не е достатъчно, просто е невъзможно. Но обожавам да бъда майка, обичам музиката и съм ужасна късметлийка, че мога да правя всички тези неща. Благодарна съм всеки ден“, казва тя.

В предстоящите ѝ концерти Пинк ще получи подкрепа от изпълнители като Пат Бенатар и Нийл Джералдо, Бранди Карли, Гуен Стефани, Grouplove, Вики Габор, Gayle, KidCutUp и The Script.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари