IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Остин Грийн последва примера на приятелката си и се изруси

30 март 2023 09 00

Актьорът дебютира новата прическа на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„С какъвто се събереш, такъв ставаш“ – поговорка, която всички знаем и която важи с пълна сила за Брайън Остин Грийн.

Преди няколко дни актьорът стъпи на червения килим преди наградите на iHeartRadio заедно с приятелката си Шарна Бърджес. Освен че споделят едногодишен син на име Зейн, двамата очевидно имат еднакъв афинитет към прическите, като се допълваха цветово. Докато професионалната танцьорка от дълго време е с руса коса, сега към нея се присъедини и Остин Грийн, който дебютира новата си визия.

Брайън Остин

Снимка: Getty Images

49-годишният актьор стъпи на червения килим, носейки черно яке върху бяла тениска и сиви панталони. Стилът му не бе чак толкова бляскав и именно затова вниманието бе насочено към новата прическа. Макар че зализа косата си назад, Брайън не успя да скрие новия си цвят, който е тъмнорус. Така актьорът идеално пасва на светлата коса на приятелката си, която от дълго време се подвизава като блондинка.

Влюбените се възползваха напълно от една от малкото вечери, в които са без сина си, като позираха пред фотографите в няколко интересни пози. В един момент Остин Грийн наклони приятелката си и страстно я целуна на фона на кликащите фотоапарати. В залата двойката изгледа раздаването на наградите и специалните изпълнения на Пинк, Кели Кларксън и много други.

Бърджес не пропусна да се похвали в социалните мрежи, споделяйки снимки и видеа в историите си в Instagram. Тя документира цялото преживяване от качването в колата до края на церемонията. По думите ѝ, това е била една от най-прекрасните вечери, в която е успяла да се наслади на компанията на любимия си и да бъде изцяло погълната от неговите очи.

В едно от видеата Брайън Остин Грийн изразява възхищението си от тоалета на Бърджес, казвайки че е най-големият късметлия на земята. Танцьорката определено заслужаваше внимание, обличайки сребърен ансамбъл от две части, състоящ се от късо бюстие с дълги ръкави и панталони с широки крачоли. Визията бе допълнена с отворени сандали с остър връх.

През декември миналата година Бърджес сподели, че с Остин Грийн са готови да увеличат семейството си. „Обожавам да бъда майка и съм влюбена в Зейн, така че това накланя везните. Искам да го направя отново, но в същото време искам да отдам необходимото внимание на момчето си“, казва тя. Въпреки огромното желание за второ дете, Шарна признава, че то няма да се сбъдне в близкото бъдеще.

Танцьорката не изключва възможността Зейн да бъде единствено дете, защото в момента всичките ѝ усилия са насочени към неговото възпитание и обграждане с любов. Също така тя в момента се грижи и за децата на приятеля си – Ноа, Бодхи и Джърни, които той споделя с бившата си съпруга Меган Фокс.

Половинката на Брайън Остин Грийн: Бебето не бе планирано

Брайън Остин Грийн и гаджето му Шарна досадиха на хората с целувките си!

Брайън Остин Грийн за новата си приятелка: Тя е различна от всички останали

Относно първия рожден ден на Зейн, Брайън Остин Грийн е категоричен, че Шарна ще организира грандиозно парти, което да се запомни от всички присъстващи. Денят ще бъде още по-специален за бебето, тъй като тогава то за първи път ще опита сладко.

„Той все още не е ял захар или подобни неща. Яде само органични домашни храни, така че сега искаме да пробва торта за първи път. Ще направя много снимки, за да запечатам емоциите му“, казва Шарна. Остин Грийн допълва, че Зейн ще бъде в страхотна еуфория, когато опита захарта.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари