IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма драма: Меган Фокс изпратила подарък за бебето на Брайън Остин Грийн

13 юли 2022 09 00

Бившият съпруг на актрисата стана баща на още едно момченце

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кой е казал, че между бивши съпрузи не може да има приятелство? Просто попитайте Меган Фокс и Брайън Остин Грийн. 

Двамата актьори се разведоха през 2020 година, но продължават да поддържат близки отношения. В момента Фокс е сгодена за рапъра Machine Gun Kelly, а пък Брайън Остин Грийн вече има дете от новата си приятелка Шарна Бърджис. Това е пето момче за актьора, който има три от Меган и едно от Ванеса Марсил. Миналата седмица се роди Зейн Уолкър, който е първо дете за Бърджис и Грийн. 

И докато феновете очакваха Меган да поздрави бившия си публично, това не се случи. Въпреки че Зейн вече има снимки в социалните мрежи, Фокс не е коментирала нито една от тях. Това накара феновете да помислят, че актрисата завижда или е ядосана на Брайън, че толкова бързо е продължил с живота си след развода. Всички тези мисли могат да бъдат премахнати, тъй като Меган не таи лоши чувства към бившия си. 

Според TMZ, Фокс дори е изпратила подарък по случай раждането на Зейн. Източник споделя с изданието, че Шарна и Брайън са получили специален букет от актрисата. Цветята са били бели и са дошли с картичка, на която е пишело, "Честито, Брайън и Шарна". Подаръкът е бил подписан само от Меган, но не и от Machine Gun Kelly. 

Зейн Уолкър се роди на 28 юни, като два дни по-късно гордите родители споделиха новината с потребителите в социалните мрежи. Те публикуваха в профилите си черно-бяла снимка, на която момченцето държи показалеца на баща си. Докато надписът под публикацията на Брайън беше само с името и датата на раждане на сина му, то Шарна заяви, че сърцето й вече официално е извън тялото й. 

Малко по-късно през седмицата снимки на малкия Зейн започнаха да се появяват все по-често. Така феновете видяха как той спи в една и съща поза с известния си баща, както и се е настанил удобно върху гърдите на майка си. 

Връзката между Шарна и Брайън започна през октомври 2020 година, пет месеца след раздялата между актьора и Меган Фокс. Родителите на Зейн дори участваха в 30-ия сезон на шоуто Dancing with the Stars, където бяха партньори. След по-малко от две години заедно, двойката обяви, че очаква първото си дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари