IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Половинката на Брайън Остин Грийн: Бебето не бе планирано

13 март 2022 16 30

Шарна Бърджис разкри подробности за своята бременност

Getty

Getty

Брайън Остин Грийн и приятелката му не планували да имат бебе. То определено ги изненадало, защото танцьорката взимала противозачатъчни. Това призна самата Шарна Бърджис в Instagram, където отговаря на въпроси на фенове.

„Бременността е дива и обичам всяка секунда да наблюдавам и да се възхищавам на магията, която се случва“, сподели наскоро годеницата на актьора и качи снимка с наедрелия си корем.

Звездата от телевизионния формат Dancing With the Stars призна, че се пазела, но въпреки това забременяла. Тя продължи с това, че двамата все пак си говорили, че искат потомство, но смятали да започнат с опитите чак в края на 2022 г.

„Но Вселената си има свой собствен план, намери прозорец и го направи“, коментира бъдещата майка.

Блондинката, която е с 12 години по-млада от Грийн, изтъкна, че силно вярва в това, че всяко нещо, което ѝ се случва, си има причина. И добавя, че в това да зачене непланирано със сигурност има божия намеса.

Половинката на Брайън Остин Грийн: Бременността е подарък

„Какъв подарък. Остават 3 1/2 месеца. Знам, че става по-трудно, но вече знам, че си заслужава“, пише Шарна в Instagram и разказва как върви нейната бременност.

Бърджис посочва, че вече получава първите подаръци за бебето и не спира да плаче. Освен това ѝ се похапват мазни пуканки посред нощ, има доста суха кожа и все по-трудно се облича сама.

Бебето ще се роди през юли

По-рано танцьорката съобщи, че тя и Брайън Остин Грийн очакват момиченце. Терминът на бебето е на 4 юли. И докато за нея ще е първото, то за 48-годишния актьор то ще е номер пет.

Бившият мъж на Меган Фокс има три деца от нея, както и 19-годишен син от американската актриса Ванеса Марсил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари