IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Меган Фокс стана баща за пети път

1 юли 2022 14 50

Брайън Остин Грийн посрещна още едно момче

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брайън Остин Грийн и приятелката му Шарна Бърджис започват по страхотен начин тазгодишното лято – с посрещането на първородното си дете!

48-годишният актьор и професионалната танцьорка се радват на момченце, което са кръстили Зейн Уолкър Грийн. Бебето е родено на 28 юни в 12:12 ч. местно време, според думите на Грийн. Гордият баща сподели първа снимка на наследника си, разбира се, криейки лицето му. На черно-белия кадър, Зейн силно стиска пръста на баща си.

Шарна Бърджис сподели същата снимка, но с различно описание. „Сърцето ми официално е извън тялото“, написа тя.

Това е пето дете за Брайън Остин Грийн от трета различна жена. Той има 20-годишен син Касиус от Ванеса Марсил, както и трима сина от брака си с Меган Фокс5-годишния Джърни, 8-годишния Бодхи и 9-годишния Ноа. По-рано през месеца актьорът заяви, че всичките му деца нямат търпение да се запознаят с брат си.

„Те всеки ден се обаждат на Шарна, за да видят как е, галят ѝ корема и говорят на бебето. Броят дните до раждането“, каза Грийн пред списание People. Той допълни, че бебето ще се роди в много приветливо семейство и ще бъде заобиколено от много любов.

Бърджис каза пред People, че се възхищава на бащинските умения на приятеля си и няма търпение да го види как ще отгледа техния син. „Най-лесното нещо, което съм правила, е да бъда с Бри и неговото семейство, неговите деца. Може да сме отскоро заедно, но имам чувството, че времето няма значение“, допълва танцьорката.

Засега няма реакция от Меган Фокс относно раждането на Зейн. Актрисата и Брайън Остин Грийн се разделиха след 10-годишен брак. В момента тя е сгодена за рапъра Machine Gun Kelly, с когото се запозна през 2020 година. Въпреки раздялата, актьорите остават отдадени на синовете си и ги поставят на първо място.

Самата Шарна Бърджис поздрави бившите съпрузи за начина, по който поддържат семейството си в този момент. „Това, което уважавам най-много в Меган и Брайън е, че поставят децата на първо място по всяко време. Винаги намират време за тях и искат да се уверят, че момчетата усещат любовта им“, казва танцьорката.

Въпреки че Меган засега не е поздравила публично бившия си за бебето, източник сподели, че тя се радва за петото му дете. „Тя знае, че той ще бъде страхотен с бебето. Той е страхотен баща на техните момчета“, каза близък до актрисата по време на бременността на Бърджис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари