IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейството на Аманда Байнс забрани на бившия ѝ годеник да я вижда

30 март 2023 08 40

Актрисата спряла лекарствата си, твърди Пол Майкъл

БГНЕС

БГНЕС

Семейството на Аманда Байнс забрани на бившия ѝ годеник да я вижда и да говори с нея по телефона. Актрисата остава под наблюдение в психиатрична клиника, след като получи срив и се разхождаше гола из улиците на Лос Анджелис.

Според източник на Daily Mail, в момента лекарите се опитват да установят на какво се дължи разклатената психика на звездата, която бе открита да се скита в неадекватно състояние. За да не я разстрои или да ѝ навреди по някакъв начин, нейният приятел бива държан далеч от клиниката.

По-рано Пол Майкъл обяви в социалните мрежи, че Байнс е спряла да пие лекарствата си. Нейните родители се опасяват, че младият мъж няма особено добри намерения към нея и по-скоро ѝ влияе отрицателно със съветите си.

Вътрешен човек посочва, че на Майкъл е обяснено временно да се дистанцира, за да помогне за по-бързото възстановяване на Аманда. Иначе семейството на актрисата не е имало добро мнение за него и преди инцидента. Ето защо я накарало да развали годежа.

Говорейки за случилото се, мъжът изтъква, че двамата със звездата са приятели и не иска да ѝ се случи нищо лошо.

Ще върнат ли отново попечителството над Байнс?

Припомняме, че актрисата бе поставена под така наречения психиатричен арест след като бе намерена гола на улицата, в незадоволително психично състояние. Това се случва близо година, след като свалиха попечителството над нея. Същото имаше и Бритни Спиърс, която дълги години не можеше да взима сама решения, нито да харчи парите си.

В момента Рик и Лин Байнс искат дъщеря им да се лекува и според източник, близък до тях, все още не говорят за ново настойничество над дъщеря им. „Аманда се справя добре напоследък и това изглежда е изолиран инцидент“, разкрива той пред горепосоченото издание и допълва, че самата тя сътрудничи на лекарите като не се противи.

Първоначално задържането в психиатрия на актрисата бе за 72 часа. След което стана ясно, че властите в Лос Анджелис са го удължили със седмица и според становището на психиатрите, то може да се удължи до месец.

Аманда Байнс тръгна отново на колеж

Аманда Байнс сложи край на годежа

Затрупаха Аманда Байнс с предложения за интервюта

Байнс празнувала Свети Патрик

Според първоначалната информация, актрисата на 15 март е зарязала колата си. След това в продължение на няколко дни е била в неадекватно състояние, разхождайки се из улиците.

Свидетели съобщават, че около 4 дни тя е била в маниакално състояние. Понякога тя сваляла дрехите си и вървяла гола.

Клип, споделен след нейното задържане обаче, показва, че тя празнувала Свети Патрик със своя приятелка. В него се вижда, че двете минават през Алеята на славата в Холивуд, като на кадрите Байнс изглежда в добро настроение и се държи съвсем нормално.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари