IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира забрави Пике: Има нова връзка в Маями?

29 март 2023 17 50

Сега певицата има още една основателна причина бързо да се премести във Флорида

Снимка: БГНЕС

След шумната си раздяла с Жерар Пике, Шакира насочи вниманието си към двете си деца и създаването на музика, с която да разкаже своята версия за случилото се с бившия ѝ любим.

Но според испанските медии, певицата вече забравя за футболиста и е дала шанс на нови отношения. Според изданията в момента звездата е в нова връзка с мъж в Маями.

46-годишната колумбийка най-накрая се мести във Флорида с двамата си сина, след като уреди проблемите с попечителството с бившия си – Жерар Пике.
Най-вероятно Шакира ще се премести в САЩ през юни, когато децата ѝ завършат учебната година.

Сега испанският новинарски уебсайт OK Diario съобщава, че певицата може да има още една много добра причина да се премести в Маями възможно най-скоро – „мистериозен любовник“, за когото се твърди, че Шакира се е срещнала с него преди няколко месеца, малко преди да издаде диск за Жерар Пике и новата му приятелка Клара Чиа.

В новината се отбелязва, че изпълнителката поддържа връзка с приятеля си от четири месеца, но не се издават повече подробности.

По-рано в пресата се появи информация, че Шакира ще напусне Барселона на 1 април, но певицата трябваше да промени плановете си поради неочакваното заболяване на майка си и операцията, която тя претърпя. Шакира има проблеми и с властите в Испания заради данъци.

Също така стана ясно защо Шакира не е в добри отношения с майката на Пике. Според The Sun, тя е знаела за връзката на сина му с младото момиче много преди певицата да разкрие изневярата. Монсерат Бернабеу е криела аферата на Пике и дори според журналистката Лаура Фа тя и сина ѝ са се криели в къщата ѝ в Кабрилс.

Спорът между двете жени дори е стигнал доста по-далеч и се говори, че между Шакира и Монсерат е имало и физическа разправа и то поне два пъти тя е била сериозна, а и пред очевидци.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари