IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира за раздялата с Пике: Вече се чувствам цяла

2 март 2023 08 30

Признава, че преди е смятала, че всяка жена има нужда от мъж в живота си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Месеци след раздялата си с Жерар Пике, Шакира говори открито за намирането на сила и увереност за първи път в живота.

Колумбийската звезда даде интервю на испански за Canal Estrellas, в което споделя как най-накрая се чувства цяла след разбитото сърце. Признава, че винаги е била емоционално зависима от мъжете в живота си и по-скоро е била влюбена в любовта, затова винаги я е търсела. Допълва, че преди е вярвала, че жената има нужда от мъж, за да се чувства цяла и пълноценна.

„По един или друг начин обаче успях да променя перспективата си и да разбера, че ще съм добре и сама. Когато една жена трябва да се изправи пред трудности в живота си, тя излиза от тях още по-силна. Това означава, че си осъзнал слабостите и уязвимите си места“, казва още Шакира.

Сега изпълнителката признава, че се движи само нагоре по стълбицата на живота и вече се чувства пълноценна, дори и без мъж до себе си. По думите ѝ, в миналото тези мисли въобще не са преминавали през главата ѝ. Мисленето ѝ обаче се променя не само заради раздялата, но и заради синовете ѝ – 8-годишният Саша и 10-годишният Милан – които разчитат на нея и я гледат като модел за подражание.

Шакира споделя, че в момента трябва да бъде по-силна дори и от лъв, за да може да продължи напред с живота си. Смята, че в един момент всеки човек се изправя пред огромна болка и ярост, които обаче трябва да приеме като част от пътя си към успеха. По думите ѝ, това са фактори от живота, без които не можем да живеем.

„Има мечти, които се разбиват, но ние трябва да съберем парчетата и да ги залепим отново“, казва още Шакира.

Колумбийската красавица и Жерар Пике обявиха, че се разделят през юни миналата година след 11 години заедно и раждането на двете им деца. Тогава те излязоха с общо изявление, в което не споделиха причината за раздялата, но помолиха всички за малко пространство, за да могат да обяснят ситуацията на децата си и да се погрижат за тяхното благополучие.

Трагикомично: Жерар Пике се заяде с Шакира като подкара Twingo и подноси Casio

Шакира изгражда бетонна стена заради къщата на родителите на Жерар Пике

Шакира проговори след раздялата с Жерар Пике

Макар официалната причина за разпада на връзката да не бе съобщена веднага, феновете бързо я разкриха. В социалните мрежи се появиха снимки на Жерар Пике с нова жена, която по-късно бе идентифицирана като 23-годишната Клара Чиа. Двамата вече не крият връзката си, като дори публикуват и общи снимки в Instagram.

И докато Пике се наслаждава на новата си любов, то Шакира пише песни за раздялата им. Наскоро излезе парчето TQG, в което певицата пее за бивш партньор, който вече е продължил напред, но тя е тази, която излиза по-силна от връзката им.

През януари пък Шакира пусна друга песен, носеща името BZRP Music Session #53, където сравнява новото гадже на Пике с Туинго и Касио, а себе си описва като Ферари и Ролекс.

За още новини от света на музиката и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари