IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира изгражда бетонна стена заради къщата на родителите на Жерар Пике

24 януари 2023 10 50

Драмата между певицата и футболиста продължава

Снимка: БГНЕС

Шакира, изглежда, е решила да изтрие Жерар Пике от живота си и всичко свързано с него, с всички налични средства. Певицата продължава да се изказва грубо по адрес на бившия си възлюбен и да предизвиква близките му по всякакъв начин. Този път звездата реши да изгради бетонна стена. И не, не за да засили сигурността си, а за да се изолира от къщата на родителите на бившия си избраник.

Според испанската преса Шакира вече е наела екип за изграждането на стената. Папараците заснеха бетонобъркачка на територията на имението на певицата.

Малко по-рано от терасата на дома ѝ се появи чучело, заплашително надвиснало на терасата, гледаща към дома на майката на Пике. Също така стана ясно, че колумбийската звезда не спира да върти песента Shakira Bzrp Music Sessions 53 от балкона, за да дразни бившата си свекърва Монсерат Бернабеу.

Оказа се, че Шакира ѝ е ядосана, защото вече е приела Клара като снаха. „Остави свекърва ми за моя съседка, пресата на вратата ми и голям дълг в хазната...“, пее певицата в парчето.

Също така Шакира възпя и футболиста като се опита да срине реномето му с текста, че е сменил Rolex за Casio, както и Ferrari за Twingo.
Пике бързо отговори като си купи Casio и седна зад волана на Renault Twingo.

Припомняме, че Шакира и Жерар Пике започнаха да се срещат през 2010 г., но 12 години по-късно обявиха раздор в отношенията си. „Със съжаление съобщаваме, че пътищата ни се разделят.

В името на благополучието на нашите деца, което е наш основен приоритет, ви молим да уважавате нашата поверителност. Благодаря ви за разбирането“, каза тогава певицата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари