IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Серина Уилямс: Олимпия е млад инвеститор

29 март 2023 15 00

5-годишната им дъщеря е съсобственик на тим в професионалния спорт

БГНЕС

БГНЕС

Дъщерята на Серина Уилямс е най-младият съсобственик в професионалния спорт. Тя обаче още не може да осъзнае това, защото е едва на 5. Това споделя половинката на известната тенисистка, говорейки за интересите на момиченцето. В интервю за списание People, Алексис Оханян разказа за менажирането на неговия отбор.

Angel City е тимът в Националната женска футболна лига в Лос Анджелис, в който той е водещ инвеститор още от 2020 г. По думите му, неговата дъщеря също има дял, но „всъщност все още не разбира“ особено своята роля.

„В момента всичко, което Олимпия знае, е че ФК Ейнджъл Сити е нашият отбор. Тя обича да пляска за него“, обяснява технологичният предприемач, стоящ до Серина Уилямс.

По думите на Оханян, когато порасне достатъчно, Олимпия ще осъзнае какво е получила от родителите си.

„Очевидно е доста забавно да си най-младият собственик на професионални спортове, но тя всъщност не разбира... Опитваме се да го запазим толкова дълго, колкото можем“, обяснява той пред изданието.

Алексис и Серина искат да са вдъхновение за дъщеря си

Говорейки за работата си, свързана с женския футболен отбор, мъжът на тенисистката посочва, че с нея се стараят да бъдат пример за дъщеря си и да я вдъхновяват с действията си.

Елегантна рокля – Серина Уилямс с модел на сърца

Серина Уилямс работи с дъщеря си по своята модна линия

Две кралици, една корица – Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия за Vogue

„Като човек, който прекарва часове в ритане на футболна топка с моята двегодишна дъщеря, искам тя да има място на първия ред в тази революция. Аз лично инвестирам от името на семейството си, защото създаването на повече възможности в женския спорт е важно за съпругата ми и мен. И искаме да бъдем част от създаването на по-добро бъдеще за нашата дъщеря Олимпия“, написа той.

Алексис Оханян разкрива още, че Олимпия обича да присъства на тренировките на тима и е нещо като негов талисман.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари