IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън разкри хобитата на нейната дъщеря Шарлот

31 март 2023 10 30

Някои се доближават доста до интересите на принцеса Даяна

БГНЕС

БГНЕС

Казват, че кръвта вода не става! Тези думи потвърди наскоро Кейт Мидълтън, която разкри кои са хобитата на нейната дъщеря. По време на свое посещение, тя посочи, че голяма част от интересите на принцеса Шарлот са свързани със спорта.

Спортуването е от активностите, които самата Кейт обожава. Тя харесва и тениса, освен това е била доста добра по хокей в университета. Ала влечението на детето идва най-вероятно и от гена на покойната принцеса Даяна.

Майката на принцовете Уилям и Хари, плувала много добре и дори се гмуркала под вода неведнъж. Освен това имала голяма страст към танците, по-скоро балета.

принцеса Шарлот,

БГНЕС

8-годишното момиченце върви по стъпките на своята покойна баба

По време на обиколката си в Ирландия, Мидълтън разкри пред медии, че на Шарлот ѝ се отдават танците. Освен това изпитва и голяма страст към гимнастиката.

„Шарлот наистина обича гимнастиката, тя прави колела, стойки на ръце, всичко. Толкова е добре за основните им умения за баланс и координация“, казва тя, посочвайки как този спорт може да помогне за развитието на децата в ранна възраст.

Междувременно, при посещение в градината на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън, съпругата на принц Уилям разкри пред директора на националния балет, че Шарлот ходи на уроци по балет. Тогава тя изтъкна, че макар да е толкова малка, тя го обожава.

принцеса Шарлот

БГНЕС

Предполага се, че влечението по танците и изкуството Шарлот получава не само от майка си, но и от своята баба. Може би не знаете, но до деветгодишна възраст Даяна е имала уроци по балет вкъщи. По-късно е изпратена да учи в интернат. И докато е ученичка, тя се отличава със спортните си заложби. Днес нейната внучка Шарлот има интерес към различни дисциплини и се справя отлично в тях.

Кейт Мидълтън разкри как Луи излива енергията си

Елизабет II оставила безценен подарък на Джордж, Шарлот и Луи

Училище, здравей: Джордж, Шарлот и Луи в специални униформи

Децата на Уилям и Кейт учат сценични изкуства

Както принцеса Шарлот, така и принцовете Джордж и Луи учат в престижно училище в Бъркшър. То е известно с иновативния си подход на преподаване. Трите деца на настоящите принц и принцеса на Уелс имат уроци по музика и драма, които са към Центъра за сценични изкуства към школото.

Освен да ходи на танци, дъщерята на Уилям и Кейт има часове по плуване в натоварения си график. И с това също се доближава до хобитата, по които се е увличала Даяна.

Кейт Мидълтън

БГНЕС

Записвайки децата си, кралската двойка държала те да се третират като обикновени заедно с другите ученици. Другото нещо, което им допаднало в училището Lambrook, е това, че има много занимания за децата на открито, сред които различни катерушки със състезателен и приключенски характер.

За още новини от света на британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Varna ( преди 1 година )
Какво ни интересува какви са увлеченията на децата на Кейт Мидълтон и от кого са наследени..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар