IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун сподели за неприятен епизод от снимките на „Първичен инстинкт“

31 март 2023 08 40

Ето и кой е той

Снимка: БГНЕС

Сензационният филм „Първичен инстинкт“, режисиран от Пол Верховен, излиза през 1992 г. и незабавно превръща изпълнителката на главната женска роля Шарън Стоун в международна звезда.

Актрисата все още споделя с пресата и феновете подробности за снимките. Онзи ден тя разказа как е била лекувана от един от създателите на лентата.

Всяка сфера на дейност има свои собствени жаргонни думи. Един от най-обидните в киното е терминът „Карън“. Тази дума се отнася за жени, които са много взискателни и конфликтни. Именно Шарън Стоун получила този прякор.

Когато актрисата разбрала, че членовете на филмовия екип я наричат „Карън“, тя изпитала негодувание и възмущение. Ситуацията стигнала дотам, че един ден актрисата, в тежко емоционално състояние, загубила контрол над колата си и попаднала в катастрофа.

„След като 13 други жени я отказаха, аз получих ролята. Девет месеца прослушвания! По време на филма линейният продуцент ме наричаше Карън .... Бях шокирана до такава степен, че веднъж на пътя вкарах колата си в полуремарке“, призна актрисата.

Впоследствие Стоун е номинирана за наградата „Златен глобус“. По време на церемонията по награждаването тя отново беше наречена „Карън“.

„Когато казаха това, в залата избухна смях, аз спокойно понесох това унижение и реших да се държа достойно. И какво виждаме сега? Когато извикат истинското ми име и кажат, че съм участвала в „Първичен инстинкт“, в залата се чуват аплодисменти“, добави актрисата.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари