IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На спа с екстри – Джорджина разказа за секса с Роналдо

31 март 2023 16 30

Звездата украси корицата на списание Sorbet

БГНЕС

БГНЕС

Джорджина Родригез разкри подробности за секса с Роналдо, посочвайки кое е най-нестандартното място, на което са го правили. В един от епизодите на втория сезон на нейното шоу по Netflix, тя се изпусна, че с футболиста са били на спа с екстри.

29-годишната красавица разкрива, че отишла да релаксира в спа центъра, където към нея се присъединил футболистът. Най-вероятно по този начин той искал за малко да се откъсне от децата.

„Избягвах да се къпя на плажа. Но се прибрах вкъщи и Крис ми каза да отида в спа центъра, за да разпусна“, споделя Джорджина по време на вечеря със свои приятели.

По думите на брюнетката, заради нова татуировка, тя не можела да си мокри ръцете. Ето защо била супер внимателна в спа центъра. Но Роналдо се присъединил към нея и развалил нещата.

„В един момент се предадох и все пак ръцете ми се намокриха, ако разбирате за какво говоря“, допълва тя.

„Можехте да правите любов в леглото, а не в спа центъра“, казва един от приятелите на Роналдо. А половинката на футболиста му отговаря засрамена:

„Не, ние го направихме там“.

Думите на звездата най-вероятно ще предизвикат смут и критики в Саудитска Арабия, където тя живее със спортиста и децата в момента. Там жените ходят със забрадки и всяко разкрепостено действие се наказва жестоко.

След пикантния епизод, мнозина споделиха в интернет, че има доста по-нестандартни места от спа центъра, в които може да се прави секс. И с това изтъкнаха, че двойката не е „открила топлата вода“.

Джорджина с нова фотосесия

На фона на признанията за интимния живот с Роналдо, красавицата засне нова фотосесия. Тя е за списание Sorbet, на корицата на което тя се появи в неговото пролетно издание.

Джорджина си смуче пръста, седнала в ресторант, облечена с яркочервена рокля. Нея тя е съчетала със златни бижута на врата и по ръцете.

Джорджина Родригес с първа изповед за загубата на бебето

„Аз съм приятелката на най-добрия футболист в света“: Джорджина Родригес за трудната 2022

Кристиано Роналдо за смъртта на сина си: Не знаех защо се случва точно на мен

Жената до Роналдо сменя още няколко визии за снимките, направени от лондонския фотограф Дезире Матсън.

Ефирна рокля в оранжево с набран силует, прилепнал по тялото; светлозелен модел с дължина до земята и дупка под бюста; нестандартен деним, комбиниран със златни ботуши и тюлено бюстие, са само част от парчетата, които носи Джорджина на кадрите.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари