IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън гушка новороденото си момченце на нови, умиляващи снимки

4 април 2023 14 30

Синът на звездата беше роден от сурогатна майка преди два месеца

Getty Images

Getty Images

Парис Хилтън сподели нови снимки на новородения си син в Instagram. 42-годишната светска дама, модел и диджей, сподели серия от трогателни кадри на своето първородно момченце, което се роди в края на януари. „Цялото ми сърце“, написа тя до своята публикация в социалната медия.

Хилтън и нейният съпруг, предприемачът Картър Реум, посрещнаха Финикс Барън Хилтън Реум в живота си преди два месеца, като бебето беше родено от сурогатна майка, почти една година след като Парис обяви, че се готви да прави инвитро.

„Бебе Феникс. Целият ни свят“, написа Парис в публикацията си в Instagram през февруари, когато разкри изненадващо, че е станала майка. На последната черно-бяла фотосесия блондинката гушка нежно малкото бебе в ръцете си, като Финикс носи бяла тениска и шапка, а тя е облечена в черна рокля. Снимките са доста професионално стилизирани – тя носи перфектен грим, диамантени обеци и огромния си годежен пръстен. Вижда се, че богатата наследница се наслаждава на майчинството, за което копнееше отдавна.

Хилтън и Реум сключиха брак по време на три тържества през ноември 2021 година. Двойката пътува до няколко страни на продължителен меден месец, като Хилтън публикува снимка от Ангуила в Западна Индия, Лондон, Малдивите и Дубай.

Миналата година Парис разкри пред списание People, че с мъжа ѝ са започнали IVF процедури по време на пандемията от COVID-19. „Започнахме да правим инвитро, точно когато светът беше затворен. Знаехме, че искаме да създадем семейство и решихме, че няма по-идеален момент, тъй като обикновено се намирам 250 дни от годината в самолет.“

В момента Парис е заета с рекламирането на новите си мемоари „Paris: The Memoir“, като в книгата разкрива, че е преживяла сексуално насилие. Наскоро тя сподели на своите милиони последователи, че въпреки майчинството, в момента работи по нови мелодии, които смята да издаде в близко бъдеще.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари