IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта приключи: Ел Фанинг и Макс Мингела се разделиха

6 април 2023 17 50

Двамата бяха заедно 5 години, а се появиха официално чак на премиерата на „Вавилон“

Снимка: Getty Images

Ел Фанинг и Макс Мингела са се разделили. Звездите имаха връзка от пет години. Причината за раздялата все още не е известна. В ново интервю за Harper's Bazaar звездата от „Господарка на злото“ потвърди слуховете за раздялата. Тя каза, че е готова за нова връзка и търси достоен кандидат за ролята на половинка.

„Аз съм безнадежден романтик. Вярвам в любовта от пръв поглед. Наречете ме луда, но вярвам в тези неща. Чувствам, че това е моята съдба“, каза тя.

Припомняме, че романсът на звездите започна през 2018 г. на снимачната площадка на филма Teen Spirit. Тогава за първи път бяха забелязани от папараците на разходка в Лондон.

За последно са били видени заедно през декември 2022 г.

Холивудската русокоска Ел Фанинг и английският красавец с италианско родословие Макс Мингела всъщност направиха своя дебют като двойка на премиерата на „Вавилон“ в Ел Ей. Там беше първата публична изява на 37-годишния артист и 24-годишната му половинка.

През 2019 година двамата се появиха заедно на MET Gala в Ню Йорк, но така и не коментираха дали са двойка или позират просто като приятели.

Двамата всъщност така и не обявиха връзката си. Говореше се, че възрастовата граница между тях е твърде голяма. Когато започват да излизат заедно Ел е едва на 20, а Макс на 33.

Макс е син на покойния режисьор Антъни Мингела, известен с филмите „Английският пациент“, „Талантливият мистър Рипли“, „Четецът“ и „Студена планина“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари