IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездният елит се събра в Кан за "Топ Гън: Маверик"

19 май 2022 16 30

Том Круз, Ева Лонгория, Адриана Лима, Майлс Тейлър и Ел Фанинг на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дългоочакваната премиера на филма "Топ Гън: Маверик" най-накрая се състоя на филмовия фестивал в Кан и със сигурност не разочарова

Още преди една единствена сцена от лентата да бъде показана на големия екран, посетителите на фестивала дадоха да се разбере, че смятат Том Круз за великолепен. Актьорът получи бурни овации, след като изненадващо му бе връчена "Златна палма", която наистина сякаш го хвана неподготвен. Той получи още аплодисменти, след като направи встъпителната си реч.

Премиерата на "Топ Гън: Маверик" спокойно може да се нарече фестивал, който включваше появата на осем бойни самолета, които след себе си оставиха червен, бял и син дим, докато Том Круз и останалите членове на актьорския състав гледаха от червения килим отдолу. Цветовете са основни както във френското, така и в американското знаме. 

Топ Гън

Снимка: Getty Images

Самолетите послужиха като кулминация на ден, почитащ трайната звездна мощност на Круз, който участва и в "Майсторски клас" по актьорско майсторство. Както на събитието, така и на премиерата, присъстващите бяха зарадвани с монтаж на най-големите хитове на актьора, от "Рискован бизнес" до "Мисията: Невъзможна"

Но това беше празник, който се очакваше от много време. "Топ Гън: Маверик" трябваше да дебютира през 2019 година, но желанието за повече специални ефекти доведе до отлагането с една година. Тогава обаче започна пандемията, променяйки за пореден път плановете на екипа. 

"Това е невероятна вечер и невероятен момент... просто да видя лицата на всички. Изминаха 36 години от първия "Топ Гън" и ние трябваше да отлагаме премиерата с години заради пандемията", каза Круз от сцената. След това той призова колегите си Дженифър Конъли, Майлс Тейлър и Джон Хам, както и екипа на Paramount, да се изправят, докато публиката ги аплодираше. 

Том Круз,

Снимка: Getty Images

"Този филм беше мечта. Говорихме за това по време на снимките. Просто исках да видя лицата на всички. Без маски и в киносалон. Ние сме тук за вас. Правя всички тези филми за вас и съм много благословен, че правя това, което правя. Насладете се на тази вечер. Всички вие вдъхвате смисъл в живота ми!", допълни Круз. 

Публиката на фестивала пък радостно взаимодействала с филма по време на прожекцията, аплодирайки и ахкайки от каскадите. Огромното вълнение дошло, след като Вал Килмър, който играе ролята на Ледения, се появява на екран. Прожекцията завършила с петминутни овации от публиката

Том Круз

Снимка: БГНЕС

Преди "Топ Гън: Маверик" да прикове погледите на всички, звездния елит се разходи по червения килим в Кан. На премиерата присъстваха целият актьорски състав на филма, както и Ева Лонгория, Рошел Хюмс и Адриана Лима

Том Круз и Дженифър Конъли

Том Круз

Снимка: Getty Images

Главните герои в "Топ Гън: Маверик" се разходиха заедно по червения килим, засилвайки слуховете за връзка в реалния живот. Том Круз заложи на класически черен смокинг с бяла риза и черна папионка, а Дженифър Конъли изглеждаше великолепно в сребърна дълга рокля от Louis Vuitton без презрамки. Тя остави цялото внимание да е насочено към тоалета, минимизирайки грима и аксесоарите си, а прическата й беше оформена на нисък кок. 

Ева Лонгория

Макар да не играе във филма, Ева Лонгория беше сред първите, които успяха да гледат "Топ Гън: Маверик". 

Актрисата заложи на поредния си печеливш тоалет, носейки блестяща сребърна рокля от Cristina Ottaviano с паднали презрамки и полугол гръб. Моделът перфектно описваше тялото на Лонгория и стигаше чак до земята. Ева увеличи леко ръста си с чифт сребърни платформи, които се виждаха под дръзката цепка на гърба на роклята. 

Ева Лонгория

Снимка: БГНЕС

Звездата остави тоалетът да бъде в центъра на вниманието, като прибра шоколадовите си кичури във висока опашка и подчерта прекрасните си черти с бляскава палитра за грим, включваща опушено око. 

Ел Фанинг

Ел Фанинг

Снимка: БГНЕС

Ел Фанинг беше зашеметяваща в красива розова рокля от Armani Prive. 24-годишната актриса демонстрира стройната си фигура, избирайки прилепващ по тялото дизайн, покрит с искрящи пайети. Вталеният корсаж, покрит със сребърни детайли от мъниста, беше комбиниран с пола от тюл, която надолу имитираше рибена опашка. Прическата на Фанинг беше вдъхновена от Стария Холивуд и оформена в нежни вълни. 

Майлс Тейлър и Кили Спери

Червеният килим в Кан се превърна в място за романтична среща за Майлс Тейлър и Кили Спери. Двамата не се притесниха от камерите и дори размениха няколко целувки, за радост на фотографите. 

Майлс Тейлър

Снимка: БГНЕС

Майлс Тейлър избра кремав костюм от CELINE Homme, комбиниран с бяла риза и черна папийонка. До него, съпругата му изглеждаше великолепно в светлосиня дълга рокля с висока цепка и ефирно деколте. Спери комбинира тоалета си със сребърни токчета, докато Майлс заложи на класическите черни обувки. 

Адриана Лима

Още една двойка се разходи по червения килим в Кан. 

Адриана Лима

Снимка: БГНЕС

Бременната Адриана Лима отново показа, че не се притеснява да покаже тяло, обличайки ефирна черна рокля от Balmain, която беше изрязана точно на коремната област. Тоалетът съдържаше дълги, изтъкнати ръкави, както и права гръцка пола с цепка, показвайки стегнатите бедра на Лима. Облеклото на бразилския модел бе завършено с авангарден колан за гърдите, който обгръщаше тялото и се разгръщаше покрай раменете. 

Плътно до Лима и бъдещото си дете беше и Андре Лемерс. Той заложи на тъмносин костюм с бяла риза и черна папийонка. 

Рошел Хюмс

Певицата Рошел Хюмс също беше сред публиката на "Топ Гън: Маверик". 

Рошел Хюмс

Снимка: БГНЕС

Тя се появи на червения килим в прозрачна, разкроена рокля, която включваше колекция от украшения около яката, бюста и корема. Бляскавият дизайн включваше шлейф, който държеше обувките на Хюмс скрити, въпреки че прозрачността на роклята показваше, че те са токчета. 

"Топ Гън: Маверик" излиза по кината на 27 май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари