IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз се завръща в продължението на Top Gun

1 април 2022 09 00

В него участва и Вал Килмър

Снимка: БГНЕС

Том Круз се завръща в позната роля. Неговият герой, Питър „Маверик“ Мичъл, ще преподава на новобранци от ВМС в дългоочаквания Top Gun: Maverick, който беше оттеглен два пъти поради пандемията на коронавирус.
Световната премиера е насрочена за 25 май 2022 г.

Действието на филма се развива 36 години след събитията от първия филм. Легендарният Питър Мичъл решава да поеме работа като нов летен инструктор на Top Gun, който обучава и Брадли Брадшоу, син на Ник Брадшоу, който се стреми да стане пилот като баща си.

В новия трейлър Маверик се премества на учителска позиция по молба на бившия си съученик Том „Айсмен“ Казански (Вал Килмър), който сега е високопоставен служител на флота.

„Не съм учител. Просто искам да оправдая очакванията“, казва героят на Круз, след което трейлърът показва изрязване на динамични сцени от филма.
Филмовият продуцент Джери Брукхаймър отбеляза, че Том Круз настоявал за завръщането на Вал Килмър като съперника на Маверик Айсмен.

„Той каза:„ Имаме нужда от Вал, трябва да го върнем. Той трябва да бъде във филма.“ И той се оказа движещата сила. Всички искахме Вал, но Том беше този, който беше наистина непреклонен в това“, спомня си Брукхаймър.

Продуцентът каза още, че събирането на Top Gun е „невероятно емоционално“ за Килмър и Круз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари