IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правил ли си е Том Круз пластична операция?

25 ноември 2021 14 40

Новата визия на актьора провокира феновете му

Снимка: БГНЕС

Холивудският актьор Том Круз шокира феновете със своя променен външен вид миналия месец. Той беше забелязан сред феновете на 2-ия мач от Серията на Националната лига в Сан Франциско, където беше трудно разпознаваем поради подутото си лице. Тогава мнозина решиха, че актьорът се е възползвал от „инжекциите за красота“.

„Том Круз или напълня, или прекали с филърите“; „Какво направи Том Круз с лицето си?“ – чудеха се феновете му в Twitter.

Този път внимателни интернет потребители видяха характерен белег на лицето на своя идол от снимките на новия „Мисията невъзможна“. Веднага започнаха да се разпространяват слухове, че 59-годишният актьор си е направил пластична операция.


Снимките на следващите епизоди от 8-ата част на франчайза се състояха на летището Дъксфорд в Кеймбриджшир. По-рано беше съобщено, че Том Круз се е научил да управлява самолет от времето на Втората световна война специално за този филм.

Том се учи да управлява Boeing Stearman по-рано тази година за основната каскадьорска сцена в „Мисията невъзможна 8“. Очевидно това е супер задача за него, но както обикновено, той не планира да си угажда и да ползва каскадьор“, каза тогава източник пред The Sun.

„Снимките на предишната част на Мисията току-що приключиха, но Том дори не си даде почивка. А заснемането на опасни сцени на 80-годишен самолет е много рисковано“, продължи източникът.

Между другото, във всички филми „Мисията невъзможна“ Том Круз изпълнява всички трикове сам, а част 8 не е изключение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари