IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истинска връзка – мисия невъзможна за Том Круз

1 октомври 2021 09 00

Говори се, че е скъсал с Хейли Атуел заради сциентологията

БГНЕС

Намирането на нова и истинска любов се оказа мисия невъзможна за Том Круз. След като през юли актьорът от едноименния филм се похвали, че излиза с Хейли Атуел и я показа за първи път пред камерите, днес се говори, че отново е сам.

Според някои световни медии, след края на общата им работа по седмия филм от поредицата „Мисията невъзможна“, двамата трудно ще намерят време, за да се виждат. А и между тях има доста противоречия, затова е по-добре да продължат да търсят любовта на друго място.

„Снимките на филма бяха много интензивни. Но филмът приключи, съответно и връзката им залезе. Графиците им за снимане са много пълни, а Том има редица други ангажименти. Дори и с частен хеликоптер и частен самолет той все пак трудно съумява да изпълни всичките си ангажименти“, казва колега на двамата пред The Sun. И посочва, че Круз и Атуел просто се забавлявали заедно и връзката им не била сериозна.

Има голяма вероятност романсът между звездите да е по-скоро пиар по договора им към продукцията.

Последната публикация на актрисата в Instagram, в която присъства и колегата ѝ, е от 19 август. След това тя е качвала само свои снимки.

Том и Хейли са прекарали близо година, снимайки се на различни локации в Лондон, Рим, Венеция и други. В началото те се държали чисто колегиално, но бързо си допаднали и започнали да се виждат в свободното време.

След като се разведе с Кейти Холмс през 2012 г., актьорът не се бе появявал на публично място с жена до това лято, когато го видяхме в прегръдките на Хейли Атуел, на трибуните на „Уимбълдън“.

Том Круз,

Getty

Сциентологията кара Круз да не се обвързва сериозно

„Така му се пада!“, „Ех, не му върви в любовта“, „Никоя жена не би искала да излиза с мъж, ходещ в секта“, коментират потребители на социалните мрежи.

Според близки до Том Круз, членството му в сциентологичната църква е основната причина той да не може да създаде здрава връзка след развода.

Том Круз,

БГНЕС

Още през 2008 г. холивудската звезда говори колко много му е помогнала църквата на сциентологията, от която е награден със специален медал. Тогава дори изтече видео, в което бившият на Кейти Холмс говори странно, докато получава наградата. По-късно самият той обясни, че не взима наркотици и самата сциентология ги използва само за лечение на наркомании и реабилитация на престъпници.

Според специалисти по сциентология, привързаността му към църквата е причината за разводите му с Никол Кидман и Кейти Холмс, както и нежеланието му да вижда дъщеря си Сури толкова дълго време. Дори и да търси нова връзка, той винаги я минава през призмата на религиозната организация, която отрича психологията като наука и има куп забрани и странни схващания за живота.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Фенка ( преди 2 години )
И църквата иска парите му, както и жените! Това е истината!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар