IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз с подпухнало лице. Актьорът шокира фенове с променения си външен вид

15 октомври 2021 14 40

Според експерт, промяната се дължи на козметична процедура или напълняване

Снимка: БГНЕС

Том Круз предизвика вълна от коментари от интернет потребители за външния му вид, след като се появи преди ден на бейзболна игра с подпухнало лице.
Слуховете, че известна личност прибягва до пластична хирургия, преследват Круз в продължение на много години. Въпреки че актьорът винаги е отричал, че е лягал под ножа, феновете все още са уверени, че вечно младият Том Круз е претърпял операция на носа, трансплантирал си е коса, както и редовно е инжектирал ботокс.

Снимки на „подутия“ актьор, публикувани в Twitter, предизвикаха бурна реакция от потребителите на тази социална мрежа. „Какво направи Том Круз с лицето си?“, Някои фенове на звездата са объркани. „Том Круз или е наддал на тегло, или е прекалил с корекциите“, предполагат други.
От The Sun са поискали коментар от козметик – д-р Алис Хеншоу, собственик на козметичен салон, която редовно използва инжекционни препарати в работата си. Експертът разкри истинските причини за подуването по лицето на идола на милиони.

Според козметика лицето на актьора е подуто в резултат на пластична хирургия: „Том определено изглежда подут, което може да се дължи на следствие от процедура или от наднормено тегло“, казва тя.

„В миналото той се е инжектирал под очите, около устата и носа, но този път изглежда различно. Ако го погледнете в профил, можете да видите, че врата му също е много подут. Инжекциите за красота не се поставят в тази област, което означава, че е резултат от оток или наднормено тегло“, сигурна е Хеншоу.

Д-р Алис е уверена, че този вид оток е типичен за хора, претърпели пластична операция или лифтинг на лицето. Хеншоу също потвърждава слуховете за трансплантация на коса: „На почти 60 години линията на косата на Том остана същата, въпреки че леко изтънява, което предполага, че може да е имал трансплантация на коса“, добави лекарят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Желяз _каменноff ( преди 2 години )
Д ( преди 2 години )
Пак се е боцкал за младост-жалка работа!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар