IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адриана Лима разкри пола на третото си дете

19 април 2022 14 50

Тя и приятелят ѝ направиха специално парти за повода

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адриана Лима и приятелят ѝ Андре Лемерс най-накрая разкриха пола на третото си дете!

40-годишният модел и филмовият продуцент направиха специално празненство, за което бяха поръчали два вида балони – едните с надпис „Момче“, а другите с надпис „Момиче“. Заедно с цялото си семейство двамата седят пред украсата и чакат да бъдат изстреляни конфети с цвета, който ще разкрие пола на бебето. Ако е син е момче, ако е розов – момиче.

Видео от специалния момент беше публикувано в социалните мрежи. На него Лима носи синьо-оранжева рокля, а Лемерс е облечен с бежови панталони и бяла риза. Около тях се бяха насъбрали няколко деца, включително дъщерите на Адриана от брака ѝ с баскетболиста Марко Жарич – Валентина (12) и Сиена (9). Преди полът да бъде обявен, малчуганите дадоха своето предположение, като всеки си мислеше, че детето ще бъде момиче.

В края на клипа обаче сини конфети се изстреляха във въздуха, а усмивката на Лима стана огромна. В описанието моделката благодари на всички, които са се заели с организацията на специалния момент, както и на модните марки, които са се погрижили за стила на цялото семейство.

През февруари бившият модел на Victoria's Secret обяви, че очаква третото си дете. Новината беше споделена в TikTok, което отбеляза и дебюта на Лима в социалната мрежа. Това е първо бебе за Адриана и Андре, които направиха своя дебют на червения килим миналата година.

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher - Jackie Wilson

„Андре обича да ме плаши... но днес е време за отмъщение!“, написа бъдещата майка под монтаж от различни моменти, в които приятелят ѝ я плаши. В края на видеото тя показва снимка на положителния тест за бременност, както и реакцията на Лемерс. Тогава беше съобщено, че бебето трябва да се роди през есента.

Въпреки че Адриана Лима е била лице на множество луксозни марки и е дефилирала в Седмицата на модата в Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк, тя казва, че майчинството е най-хубавата работа в света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари