IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адриана Лима обяви в TikTok, че е бременна

21 февруари 2022 14 50

Супермоделът изненада приятеля си в леглото

Getty Images

Getty Images

Бившият „ангел“ на Victoria’s Secret Адриана Лима сподели първото си, доста забавно и интригуващо видео в TikTok в петък. В клипа се вижда как бразилската красавица изненадва току-що събудения си приятел Андре Лемерс, с новината, че е бременна с първото им общо дете. 40-годишната Лима и филмовият продуцент Лемерс са заедно от около година, но тя вече обяви в Деня на влюбените т. г., че в негово лице най-накрая е намерила своя мъж мечта.

На 14 февруари тя написа в своя Instagram профил, споделяйки снимка с любимия си:

„Моята вечна сродна душа. Честит Свети Валентин. Обичам те повече от шоколада!.“

И така, във въпросното видео синеоката брюнетка показва положителен резултат от теста си за бременност на Андре, който е в леглото, но бързо-бързо се събужда, като разбира новината. То завършва с кадри от първия видеозон на гордата майка, която споделя че бебето трябва да се роди през есента.

Бебето, което е напът, ще бъде трето дете за красавицата, която вече има две дъщери – 12-годишната Валентина и 9-годишната Сиена. Момичетата са от брака ѝ със сръбския баскетболист Марко Ярич.

Лима и Ярич финализираха развода си през март 2016 г., почти две години след като обявиха, че се разделят.

След края на брака си, брюнетката имаше кратка връзка с играча по американски футбол от „New England Patriots“ Джулиан Еделман, след това излизаше с друг спортист – баскетболиста Мат Харви, а през 2017 г. имаше връзка с турския лечител и писател Метин Хара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари