IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм сподели снимка без грим, отричайки за корекции

19 април 2023 16 30

Дизайнерката разкри как се грижи за кожата си

Getty

Getty

Преди броени дни Виктория Бекъм стана на 49. Известната дизайнерка и бивша певица от групата Spice Girls сякаш не остарява. За да докаже, че не се срамува от всяка следа на времето върху своето лице, сподели снимка без грим. И за пореден път разкри повече за своята грижа, с която има по-здрава и сияйна кожа.

Едно от децата на звездата – Ромео, я поздрави за празника в Instagram. Отбелязвайки, че е най-добрата майка, която много обича, той показа как тя изглежда без макиаж и филтри.

От своя страна самата Виктория сподели същия кадър в своята история и получи безброй поздравления за младежкия си вид.

Преди рождения ден, господин и госпожа Бекъм гостуваха на сина си Бруклин. И заедно с половинката му Никола отпразнуваха първата им годишнина от сватбата.

На кадрите, споделени от младото семейство, Пош Спайс позира до снаха си за снимка. Допрени една до друга, те изглеждат така, сякаш са приятелки на една и съща възраст.

Терапия с лазер – тайната на Виктория за младежки изглеждащо лице

Преди да отбележи своя рожден ден, Бекъм посети клиниката на д-р Гавами, където разказа какво се крие зад това да изглежда толкова младолика.

„Нашата кожа е най-големият ни орган, така че е важно да полагаме възможно най-много грижи за нея!“, написа половинката на Дейвид Бекъм. Тя сподели видео, в което заедно със специалиста говорят от какво се нуждае кожата, за да бъде добре подхранена, хидратирана и блестяща.

Виктория призна, че е посетила д-р Гавами, за да се подложи на лечение с лазер. Тя разкри на последователите си, че ще пусне още видеа в историята си, където ще има съвети, които тя спазва.

Виктория Бекъм показа как поддържа форма

Никола Пелц откровено за отношенията си с Виктория Бекъм

Кейт Мидълтън и Памела Андерсън се довериха на бранда на Виктория Бекъм

Има ли корекции по лицето си тя?

Лекарят изтъква, че дизайнерката няма корекции по лицето си, а просто се грижи много добре за него. И за това допринася и използването на качествена козметика, сред която са и продуктите от нейния бранд.

Макар звездата да изтъква за пореден път, че не си е опъвала лицето, някои фенове изразиха съмнения в това.

„Това е абсурдно. Тя явно трябва да е имала някакъв вид лифтинг на лицето и изглежда страхотно“, пише последовател на г-жа Бекъм. На тази констатация обаче д-р Гавами отговаря:

„Не. Просто е със страхотни гени“.

Докато едни се усъмниха от казаното, други поискаха да узнаят в какво точно се състои лечението с лазер, избрано от Виктория, която е горда майка на четири деца.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Галин ( преди 1 година )