IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот като филм: Уди Харелсън и Матю Макконъхи може да са братя

20 април 2023 18 00

Ето какво разказват актьорите

Снимка: Getty Images

Като филм изглежда историята на двама от най-известните актьори в Холивуд Уди Харелсън и Матю Макконъхи. Има вероятност двамата да имат общ баща.
Всичко започва, докато семействата на двете звезди са на почивка в Гърция. Тогава майката на Макконъхи разказва, че е познавала бащата на Уди.

Срещата им става, докато жената е разделена с бащата на Матю, а в същото време бащата на Уди е в „отпуск“ от затвора, тъй като той излежава присъда за поръчково убийство на районен съдия. Мъжът е с две доживотни присъди, умира зад решетките през 2007 г.

Първо за възможността да са братя говори Макконъхи в подкаста Talk Off Camera на Кели Рипа. Там той заявява, че децата им взаимно се обръщат към тях с „чичо“ и не пропусна да се фокусира върху външната им прилика на общи снимки.

61-годишният Харелсън също коментира темата по време на участие в Късното шоу със Стивън Колбърт. Харелсън заяви, че нещо му е светнало, след като Мери Катлийн Маккейб (майката на приятеля му) е разказала за специален момент от миналото, предава Daily Mail.

Е, просто ще кажа, че има известна истина в тази мисъл, защото говорихме с майката на Матю, и тя ни уведоми … Искам да кажа, това е лудост.“

Актьорът даде повече подробности за въпросния момент: „Бяхме в Гърция и гледахме как отборът на САЩ печели Световната купа и не знам, споменах нещо за съжаленията в живота. И казах: „Знаеш ли, странно е, че баща ми не съжалява.“ Уди заяви, че тогава майката на приятеля му, която той познава отдавна е казала „Познавах баща ти“. Той допълни, че именно тези детайли са му се сторили малко обезпокоителни или интересни.

Харелсън каза, че нещото, което го е накарало да мисли най-много, е паузата която според него е „изпълнена с намеци“. Колбърт се пошегува като я нарече „бременна пауза“.

Актьорът допълни, че в годината на раждането на Матю – девет месеца точно по-рано тя и предполагаемият баща на Макконъхи – Джим са били разделени.
По думите му, Матю няма особено желание да направи ДНК – тест, но Харелсън няма същите притеснения.

„Искам да кажа, че се чувства така, сякаш губи баща. Но аз му казвах: „Не, получаваш различен баща и брат.“ Снимка на двамата дългогодишни приятели, направена през 2019 г. показва изумителна прилика между тях.

Двамата партньори са големи приятели. Преди година те бяха на почивка в Хърватия, заедно с Крис Рок и Саша Барън Коен. Уди Харелсън и Матю Макконъхи са заедно на почивката. Харелсън е с осем години по-възрастен от Макконъхи. Заедно работят и в сериала „Истински детектив“.

Също така двамата отново ще излязат на екран заедно в Brother from Another Mother (“Брат от друга майка“) на Apple TV+, което всъщност за тях може да се окаже самата истина.

За още новини от света на звездите и киното – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари