IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уди Харелсън и Матю Макконъхи заедно на почивката

22 юли 2022 10 40

Двамата поддържат едно от най-стабилните приятелства в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Уди Харелсън и Матю Макконъхи се събраха за пореден път.

Приятелите и колеги от сериала "Истински детектив" бяха забелязани да практикуват падълбординг в Хърватия преди няколко дни. Папарашки снимки показват двамата актьори, седнали удобно на дъска за водния спорт, носейки само къси гащета и с гребла в ръцете. Макконъхи е със слънчеви очила и шапка, докато Харелсън очевидно не иска да защитава главата и очите си от слънцето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)

В Дубровник двамата се насладиха на кристалночистата вода, като очевидно Матю е водещата фигура в дуото, седнал пред своя приятел. Папарашките снимки не показват дали актьорите са се изправили на дъската, или са останали седнали на нея. 

Освен в сериала "Истински детектив", Макконъхи и Харелсън работят заедно по филма EDtv от 1999 година, както и по Surfer, Dude от 2008 година. През 2019-а Матю сподели снимка заедно с колегата си, на която плуват, пишейки че двамата са братя от различни майки. Освен че ги свързва работата, те имат и още нещо общо помежду си - родният Тексас, където израстват. 

В шоуто на Елън Дедженеръс през 2019 година, Харелсън казва, че обича да ходи на приятелски почивки заедно със Саша Барън Коен, Крис Рок и Матю Макконъхи. Четиримата се откъсват за малко от Холивуд и натоварените си графици, за да се отдадат на любими занимания. Не е ясно дали съпругите им ги придружават, или този тип ваканции са само за мъже. 

През лятото на 2019 година четиримата приятели посещават къщата на Боно в Южна Франция, където се насладили на няколко прохладни вечери с коктейли в ръка. "Правим тези приятелски ваканции почти всяка година", казва Харелсън. Шегува се, че е обмислял да нарече пътуванията "времето, когато се възползвам от богатите си приятели", но не му звучало доста добре, затова избрал "приятелски пътувания". 

Тази година обаче актьорите са били придружени от половинките си. Малко по-рано Уди беше забелязан да се вози на лодка заедно със съпругата си Лаура. Двамата са женени от 2008 година и имат три деца - 29-годишната Дени, 25-годишната Зоуи и 16-годишната Макани. Семейството е избрало да напусне Холивуд и да се премести в Хавай, за да избяга от шумотевицата на големия град. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNEVNIK.hr (@dnevnikhr)

Интересното е, че Саша Барън Коен и Крис Рок също бяха забелязани в Дубровник наскоро. 57-годишният комик беше видян да се държи за ръка с актрисата Лейк Бел, като малко по-късно към тях се присъедини и Коен за разходка с яхта. 

Очевидно приятелските ваканции продължават, като този път към мъжете се присъединяват и нежните им половинки. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари