IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбен сезон: Дъщерята на Лайнъл Ричи се омъжи в магична рокля на Chanel

24 април 2023 12 30

Сред гостите на бляскавата сватба бяха Камерън Диас и Бенджи Мадън с дъщеричката им

Лайнъл Ричи с дъщерите си Нокол и София през 2008 г.; Снимка: Getty Images

Лайнъл Ричи с дъщерите си Нокол и София през 2008 г.; Снимка: Getty Images

Малката дъщеря на певеца Лайнъл Ричи – София, се омъжи в прекрасна, персонализирана рокля на Chanel. София, която е по-малка сестра на светската персона Никол Ричи, каза „Да“ на своя годеник Елиът Грейндж на бляскава, звездна сватба в Южна Франция и по-точно в ултраексклузивния Hotel du Cap-Eden-Roc в Антиб.

Сред гостите на звездното събитие бяха холивудската звезда Камерън Диас, заедно с нейния съпруг – рокаджията Бенджи Мадън и дъщеричката им Радикс, както и Парис Хилтън и нейния съпруг Картър Реум.

Елегантната София беше съпроводена до олтара от гордия си баща Лайнъл, а сестра ѝ Никол, която е омъжена за брата близнак на Бенджи Мадън – Джоел Мадън, пък беше сред най-верните помощнички на булката. 41-годишната Никол дори сподели кадър в своя Instagram профил, на който се вижда как оправя шлейфа на сестра си.

Самата София разкри пред списание Vogue, че е участвала в създаването на изящната си булчинска рокля. Тя каза: „Ние създадохме горната част на тази рокля и я направихме булчинска. Тя е истинска магия. Честно казано мисля, че Елиът ще я хареса. Той винаги се възхищава на всичко, което нося“. София добави шеговито: „Ако той не се разплаче като ме види в роклята, ще бъда наистина много тъжна“.

Булката носеше отново рокля на Chanel, направена по поръчка, на вечерята си за репетицията на сватбата, която се състоя в петък вечер. За партито след сватбата пък тя беше избрала къса бяла рокля с цвете камелия отпред.

„Мога да танцувам и да се движа в тази рокля“, добави София пред Vogue още за външния си вид. „Обичам тази рокля! Ще ям пица и пържени картофи в нея. Молете се за тази рокля. Тя е мисията на живота ми и се надявам нищо да не ѝ се случи.

Тя също така добави: „Надявам се, че след 40 години ще погледна назад към сватбените си снимки и ще почувствам, че съм останала вярна на стила си“.

24-годишната красавица и звездна наследница, която се изявява като инфлуенсър, се сгоди за 30-годишния британски музикален продуцент миналия април след като двамата бяха заедно една година преди това. Преди сватбата си с Елиът, който е от еврейски произход, София прие юдаизма. Бащата на младоженеца е голямо име в музикалната индустрия.

Лучиан Грейндж е главен изпълнителен директор на Universal Music Group от 2011 г. до момента. Съобщава се, че състоянието му се оценява на 55 милиона долара към 2021 г.

Бащата на София – Лайнъл е издал няколко албума под лейбъла на UMG и е приятел с Лучиан. „Има дълбоко ниво на доверие между София и Елиът, тъй като бащите им са много близки и двамата се познават отдавна. Лайнъл не може да бъде по-щастлив от избора на София“, казва източник, близък до младоженците пред HollywoodLife.

София направи и моминското си парти във Франция и по-точно в Париж, през октомври 2022 г., като пътуването беше организирано от по-голямата ѝ сестра Никол.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари