IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблемите са в миналото: Чанинг Тейтъм на среща с Джена Дюън

27 април 2023 14 50

Двамата излязоха на разходка с дъщеря им Евърли

Снимка: БГНЕС

Преди четири години Чанинг Тейтъм и Джена Дюън обявиха раздялата си след деветгодишен брак. Въпреки това двамата изглежда са успели да запазят сърдечни и топли отношения. Съвсем скоро папараците заснеха първото съвместно излизане на бившите съпрузи от дълго време.

Звездите бяха забелязани да се разхождат с дъщеря си Евърли в Лос Анджелис миналата неделя. Джена и Чанинг демонстрираха топли отношения, посрещайки се с приятелски прегръдки. Съответните снимки бяха споделени от Daily Mail.

Забелязано е, че двамата са дошли поотделно, със собствени коли.

За излизане Джена се появи с бял топ, бежов панталон и подходящи кецове. Тя завърши визията си с лек грим и пусната коса и показа перфектното си тяло на танцьорка, отбелязва изданието.

Чанинг също заложи на небрежен и удобен външен вид и се появи в бяла тениска и широки сини дънки. Тоалетът му беше допълнен от зелени маратонки и шапка. Фотографите са го забелязали да си взима енергийна напитка и да говори с дъщеря си.

Тейтъм не обича да говори много за личния си живот, но го направи пред Vanity Fair. Чанинг обясни как двойката се е отдалечавала постоянно, след като е осъзнавала все повече различията си. Той каза: „Ние се борихме за това наистина дълго време, въпреки че и двамата знаехме, че някак си сме се отдалечили един от друг.

Мисля, че когато бяхме млади, си разказахме една история и продължихме да си я разказваме, независимо от това колко явно ни казваше животът, че сме толкова различни.“

Запознанството им става на снимачната площадка на филма „В ритъма на танца“ през 2006 г., но по-късно родителството им е показало, че са много различни хора.

От 2021 г. Чанинг има нова любов – става въпрос за Зоуи Кравиц като двамата се сближават отново на снимачен терен, докато работят по филма Pussy Island. Въпреки че са щастливи заедно, актьорът заяви, че не смята да се жени.

Дюън също е с нов партньор до себе си – Стивън Кази.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари