IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Името на сина на Риана и A$AP Роки най-накрая е разкрито!

11 май 2023 17 40

Почти една година след раждането му

Getty Images

Getty Images

Името на сина на Риана и половинката ѝ A$AP Роки (Ейсап Роки) най-накрая беше разкрито от медиите, почти една година след раждането му. Попзвездата, която скоро ще дари с второ бебе рапъра, роди първото си дете на 13 май 2022 г. Досега името на сладкия ѝ син обаче се пазеше в тайна. Е, оказва се, че 35-годишната Рири и 34-годишният A$AP Роки са кръстили първородния си син Реза Ателстън Майерс (RZA Athelston Mayers).

Вестник Daily Mail твърди, че се е сдобил с акта за раждане на малкото момче, в който е вписано и необичайното му име. Очевидно момченцето е кръстено на продуцента и рапър RZA, лидерът на групата „У-Танг Клан“ (Wu-Tang Clan). Бащиното име на бебето е Ателстън, което е бащино и на Роки, който пък се казва Раким Ателстън Майерс.

Риана започна да споделя снимки и видеоклипове на лицето на първородния си син през декември 2022 г., но винаги е пазела името му в тайна. Феновете на R&B иконата и рапъра обаче не са спирали да се чудят как двамата са кръстили детето си, но вече могат да бъдат спокойни.

Риана обяви изненадващата си втора бременност през февруари 2023 г., когато излезе на сцената за първи път като хедлайнер на шоуто на полувремето на Super Bowl. Поп дивата изглеждаше невероятно в червен гащеризон, но всички погледи бяха насочени към заобления ѝ корем, който тя нежно погали, преди да започне изпълнението си, което включваше песни като B—Better Have My Money.

реза от

Рапърът и продуцент RZA от групата Wu-Tang Clan; Снимка: Getty

Певицата буквално грее през цялата си втора бременност като съвсем наскоро (на 5 май) тя беше забелязана да демонстрира гордо голия си корем на среща с A$AP Rocky в Ню Йорк, в оригинален тоалет с кожено палто (на снимката долу), вдъхновен от хитовия сериал „Игра на тронове“. Както по време на първата си бременност, така и сега Риана наложи нов стил в облеклото за бъдещи майки, който включваше много секси визии, най-често с акцент върху голия ѝ корем.

Риана и

Снимка: Getty

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари