IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд татко – 79-годишният Робърт де Ниро сподели първа снимка на седмото си дете

12 май 2023 14 40

Актьорът разкри пола и името на бебето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Робърт де Ниро показва на целия свят колко щастлив и горд е от появата на седмото си дете!

След като преди няколко дни беше разкрито, че 79-годишният актьор е станал баща за седми път, сега той споделя повече подробности около раждането на най-новото попълнение в семейството, както и пола, и името на детето си. Де Ниро даде интервю за предаването на Гаел Кинг по телевизия CBS, където зарадва зрителите и водещите с първата снимка на бебето.

Носителят на „Оскар“ разкри, че дъщеря му се казва Джиа Вирджиния Чен де Ниро и потвърди, че майка ѝ е сегашната му приятелка Тифани Чен. Бебето се родило на 6 април с перфектното тегло от 3 килограма и 700 грама. По думите на актьора, детето е било желано и планирано, като цялото му семейство се радва на факта, че вече имат още един член.

На кадъра, който Де Ниро показа, Джиа е облечена с розово-бяло боди на райета с дълги ръкави и малка папийонка. Момиченцето гледа право в камерата и дори леко се плези. Макар в момента да споделя снимка на дъщеря си, 79-годишният Робърт не е искал никой да знае за раждането ѝ преди самият той да се почувства готов да го разкаже на света.

В началото на седмицата стана ясно, че Де Ниро е станал баща за седми път, когато беше излъчено интервю пред ET Canada. Тогава актьорът успя да шокира не само журналиста, но и целия свят, след като призна, че вече се грижи за седем деца. След като беше попитан какво е да имаш шестима наследници от различни поколения, той веднага поправи водещия и заяви, че вече има седем.

„Току-що ми се роди бебе“, сподели той, макар тогава да запази детайлите около бебето в тайна. Актьорът веднага получи поздравления от приятели, колеги и фенове, като Себастиан Манискало, с когото играе в новия филм About My Father, изрази радостта си по време на премиерата в Ню Йорк. Той призна, че днес е разбрал за бебето, като дори не е бил подготвен за подобна новина.

Де Ниро има общо шест деца от три различни жени. 51-годишната му дъщеря Дрена и 46-годишният му син Рафаел се раждат от брака му с Даян Абот. През 1995 година той посреща близнаците Джулиан и Арон с бившата си приятелка Туки Смит. Актьорът също така има 24-годишен син Елиът и 11-годишна дъщеря Хелън от брака си с Грейс Хайтауър.

Как отглежда шестте си деца със смесен произход Робърт де Ниро?

И Робърт де Ниро с обвинения за сексуален тормоз

Робърт де Ниро проговори за развода

Носителят на „Оскар“ и Тифани Чен създадоха слухове за връзка през 2021 година, когато бяха забелязани заедно на плажа, хванати под ръка. Три години по-рано актьорът официално се разведе с Хайтауър и беше свободен за нова любов. Де Ниро и Чен се запознават през 2015 година по време на общ филм, като тя е инструктор по бойни изкуства и има малка роля в „Стажантът“, в който играе сегашният и партньор с Ан Хатауей.

Въпреки множеството европейски ваканции и романтични вечери, на които са забелязвани през годините, де Ниро и Чен не говорят публично за връзката си. Двамата дори все още не са направили дебюта си като двойка на червения килим.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари