IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт де Ниро на 78 - с ново гадже под ръка

18 август 2021 17 40

Никога не е късно за нова любов

БГНЕС

Робърт де Ниро посрещна 78-ия си рожден ден във Франция. Американският актьор, режисьор, продуцент и основател на филмовия фестивал в Трибека, който е роден на 17 август, показа, че никога не е късно за нова любов, разхождайки се с непозната жена край Лазурния бряг. 

Холивудската звезда и неговата половинка са вървели ръка за ръка край скалите, малко преди да се присъединят към своята компания на луксозна яхта. Най-вероятно там са празнували заедно, пише Daily Mail. 

Актьорът, който в момента се равежда със своята съпруга и колежка Грейс Хайтауър, изглеждал щастлив в компанията на по-младата от него жена, която завел на Френската ривиера. 

Според запознати, де Ниро и новата му изгора били отседнали в лъскавия Hotel du Cap-Eden-Roc.

Робърт де

БГНЕС

И докато Робърт се наслаждава на своята почивка, много издания пишат, че новата му връзка може да озлоби още повече неговата бивша, която иска да му измъкне цяло състояние при развода. Според доклада по делото Грейс харчила по 215 000 долара на месец от кредитните му карти, като отделно разполагала с поне 160 долара в брой за допълнителни разходи. След като вече не е с него, тя ще се опита да се възползва максимално от богатството му. 

„Грейс и аз имаме две красиви деца. Влизаме в период на промяна на нашата връзка, който е труден, но конструктивен процес. Уважавам Грейс като чудесна майка и моля да уважавате личното ни пространство в процеса на развитие на ролите ни като партньори в родителството“, коментира в началото де Ниро, потвърждавайки, че се равежда, при това за втори път, като всички разходи може да му излязат близо 250 млн. долара. 

Робърт де

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари