IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт на екран с Марго Роби и Робърт де Ниро

5 юни 2021 18 00

Актрисата с първа роля в киното от 2019 година насам

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт отново ще се потопи във водите на Холивуд и този път ще си партнира с легендарни имена!

Носителката на няколко награди „Грами“ влиза в бъдещия филм на Дейвид О. Ръсел, който засега няма име. Повече детайли около проекта не се съобщават, но се знае кой ще играе в него. Освен Суифт, на екран ще видим Аня Тейлър-Джой, Марго Роби, Зоуи Салдана, Крисчън Бейл, Рами Малек, Крис Рок, Робърт де Ниро и много други.

Това ще е първа роля за Тейлър от 2019 година, когато тя се появи в екранизацията на мюзикъла „Котките“. Критиците никак не харесаха филма и дори го „удостоиха“ с шест награди „Златна малинка“, които се дават на най-лошите проекти за годината. Адаптацията се сдоби със статуетка за най-лош филм, най-лош режисьор в лицето на Том Хупър, най-лоши поддържащи актьори за Джеймс Кордън и Ребъл Уилсън, както и най-лош сценарий и най-лоша екранна химия.

В резюмето на Суифт може да се видят още няколко филма, като „Свети Валентин“ от 2010 година, „Дарителят“ и озвучаване в анимацията „Лоракс“. Дали новата ѝ роля ще бъде по-добра от последната, остава да разберем и да видим как Тейлър ще се впише в актьорски състав, пълен с холивудски звезди.

Иначе в музикалната индустрия изпълнителката се справя повече от добре. Последното ѝ постижение е това, че тя счупи рекорда за най-продавана албумна плоча в историята на САЩ. Рекордът е поставен от албума Evermore, който само за три дни е бил продаден в над 40 хиляди копия. Плочата беше пусната на 28 май и веднага привлече феновете към музикалните магазини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари