IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт с историческа победа на наградите BRIT

12 май 2021 16 30

Първото присъствено шоу във Великобритания след коронавируса не разочарова

Снимка: Getty

Във вторник, 11 май, Великобритания най-накрая успя да организира първото си присъствено светско събитие от началото на пандемията. След дълга изолация и редица онлайн срещи, наградите BRIT дадоха началото на завръщането към почти нормалния начин на живот. Маските все още бяха задължителни, местата в залата бяха на безопасно разстояние, а публиката беше в ограничен състав. Но все пак шоу имаше.

Както на почти всяко наградно събитие, на което Тейлър Суифт присъства, и във вторник вечер тя си тръгна с наградата. Изпълнителката получи статуетката за „Световна икона“, с което се превърна в първата жена и първата не британка, която се сдобива с тази чест. Тя се присъедини към иконите Елтън Джон, Дейвид Боуи и Роби Уилямс.

По време на шоуто Суифт изгледа монтаж, събрал на едно място различни изпълнители, които хвалят работата ѝ. Във видеото се включиха Ед Шийран, Селена Гомес и Ани Ленокс. „Тейлър е същото онова момиче, с което се запознах на 15 години. Тя е благородна, мила и се грижи страшно много за феновете си“, казва Гомес. След това беше ред на Мейзи Уилямс, която връчи наградата на Суифт.

Тейлър Суифт

Снимка: Getty Images

„Искам да благодаря на приятелите и семейството си. Тяхното мнение за мен никога не се промени независимо от това дали славата ми върви нагоре или надолу. Това, което научих през годините е, че трябва всеки ден да се оглеждаш около себе си и да забелязваш хората, които винаги вярват в теб и никога да не спираш да им благодариш“, каза Суифт в благодарствената си реч. Тя не изневери на себе си и изпрати вдъхновяващо послание към феновете си, които я гледаха от целия свят.

„Искам да ме чуете, когато ви казвам, че няма кариера, която да идва без негативни аспекти. Ако някой се опитва да ви попречи, най-вероятно означава, че правите нещо ново и невиждано. Ако изпитвате напрежение или натиск, това означава, че успявате и някой иска да спре вашия подем. Ще има моменти, в които ще се сблъскате с цинизъм и скептицизъм. Не позволявайте това да ви пречупи“, категорична беше победителката. Тя допълни, че трябва да използваме негативизма за реактивен двигател, който да ни изстреля към върха.

За първото присъствено шоу във Великобритания Тейлър Суифт заложи на ансамбъл от Miu Miu. Тя носеше бюстие и пола, украсени с кристали. Звездата бързо се превърна в една от най-добре облечените дами на червения килим, като много други звезди също не разочароваха с избора си на тоалет.

Дуа Липа

Дуа Липа

Снимка: БГНЕС

Звездата, която често залага на дрехи от Versace, този път избра да отдаде почит на британските дизайнери и се облече в рокля от Вивиан Уестууд. Тоалетът ѝ е изработен от блестяща златна коприна, покрита с лилава мрежа. Външният вид на Дуа беше допълнен от високи лилави обувки, жартиерени чорапи и перлено колие от Уестууд.

Хари Стайлс

Хари Стайлс

Снимка: Getty Images

Бившият член на групата One Direction пристигна изцяло облечен в Gucci, показвайки двуредния си костюм и бамбукова чанта в ръка. Оставайки верен на собствената си естетика, Стайлс избра леко разкопчана риза в неутрален цвят и маратонки с висока подметка, за да придаде на визията си малко по-спортен стил.

Little Mix

Трио, което си заслужава да се види. Момичетата от Little Mix се превърнаха в първата женска група, която печели награда за „Най-добра британска група“. За победата си те избраха изцяло бели тоалети, които по прекрасен начин описваха наедрелите коремчета на Пери Едуарс и Лий-Ан Пинок. Джейд Търлууол, която все още не е бременна, беше застанала между двете си колежки и гордо се усмихваше на камерата.

Little Mix

Снимка: БГНЕС

Въпреки че бяха в еднакви бели тоалети, дамите от Little Mix заложиха на трима различни дизайнери. Лий-Ан избра дълга бяла рокля с дебели презрамки и високо деколте на Maison Margiela, Джейд беше с малко по-отворен дизайн, залагайки на рокля без презрамки от David Koma, а Пери избра тоалет от Вивиан Уестууд, който се характеризираше с дълги ръкави и бюстие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари