IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Нелсън напусна групата Little Mix

15 декември 2020 17 40

Тя беше част от четворката в продължение на 9 години

Снимка: БГНЕС

Джеси Нелсън има важно съобщение за феновете на Little Mix.

Изпълнителката заяви в социалните мрежи, че напуска групата след 9-годишно участие. Това се случва, след като преди месец пиарът ѝ съобщи, че Нелсън си взима малко почивка от сцената, за да се фокусира върху психическото си здраве.

В дълго съобщение, публикувано в Instagram, британската звезда се обърна към феновете си и сподели новината, която ще разбие сърцата им. Нелсън заяви, че последните 9 години са били най-прекрасните в живота ѝ. С Little Mix е успяла да постигне неща, за които не си е и мечтала. „От спечелването на първата си награда Brit до разпродадения концерт в зала 02. Сдобихме се с фенове и приятели от целия свят. Не мога да ви благодаря достатъчно, че ме направихте най-щастливото момиче на света“, пише Джеси. Тя допълва, че феновете винаги са били до нея и са я подкрепяли, което никога няма да забрави.

Нелсън беше откровена и за причината, която стои зад напускането ѝ. Тя, заедно с Пери Едуардс, Джейд Търлоу и Лий-Ан Пинок, формираха Little Mix. Четирите момичета се запознават по време на шоуто X-factor 2011, като се явяват на прослушвания поотделно. Саймън Кауел обаче решава да ги събере в група, като накрая те печелят и състезанието. Оттогава те се сдобиват с огромна слава, която явно е дотежала на Джеси Нелсън.

Изпълнителката пише, че през последно време участието ѝ в групата се е отразило сериозно на психичното ѝ здраве. „Идва време в нашия живот, когато трябва да започнем да мислим за себе си, вместо да се фокусираме върху това да правим другите хора щастливи. Чувствам, че това време е дошло за мен“, казва Нелсън и потвърждава, че напуска Little Mix. За момента тя няма план за бъдещето си, но смята да прекара повече време с любимите си хора и да помисли за новата глава от живота си.

За да приключи със съобщението си, Нелсън се фокусира върху останалите членове на групата – Пери, Джей и Лий-Ан, както и всеки човек от екипа. Тя им благодари за участието им в това приключение и за неспирната работа, която са вършели през тези 9 години. Изпълнителката благодари и на феновете, които са присъствали на концертите, слушали са песните и са подкрепяли групата през цялото време. „Обичам ви изключително много и никога не бих стигнала дотук без вас“.

Новината беше споделена и в официалния профил на Little Mix в социалните мрежи. Оттам заявиха, че останалите момичета са тъжни относно напускането на Джеси, но го разбират и го уважават. „Обичаме я много и се съгласяваме, че тя трябва да направи това, което е важно за нея и нейното психично благополучие“. Трите добавят, че ще продължат да бъдат група и се надяват съвсем скоро да се видят с феновете на поредното турне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари