IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Историческо: 8-годишната дъщеря на Бионсе с номинация за „Грами“

14 декември 2020 15 00

Тя ще се бори в категорията „Най-добро музикално видео“

Снимка: Getty

Спомняте ли си какво сте правили на 8-годишна възраст? Най-вероятно сте чакали с нетърпение да гледате любимото си анимационно филмче или пък сте били натоварени с домашните за втори клас. Със сигурност обаче не сте получили новина, че съвсем скоро може да се сдобиете с първата си награда „Грами“.

Е, дъщерята на Бионсе не е като обикновените деца и на 8 години вече получи номинация за музикалната награда. Блу Айви уверено върви по стъпките на мама и татко и на предстоящата церемония ще се бори в категорията „Най-добро музикално видео“. Тя се появява в „Brown Skin Girl“ заедно с майка си и WizKid, а от Звукозаписната академия са оценили, че работата ѝ заслужава внимание и номинация.

Айви ще се бори с Дрейк, Андерсън Паак, Хари Стайлс и Woodkid. С номинацията си 8-годишното момиче се превръща в най-младата претендентка за „Грами“. Тя бие с една година предишния рекорд, който се държеше от Лия Пийсъл. През 2001 година актрисата и изпълнителка спечели категорията „Album of the Year“ заедно с групата си „The Peasall Sisters“.

Блу Айви спечели първата си награда „BET“ през юни тази година, когато печели в категорията „Her Award“ за работата си в „Brown Skin Girl“. Песента е включена в специалния албум „The Lion King: The Gift“. Това не е първият път, в който момичето създава проекти заедно с Бионсе. Преди това то участваше във видеата към песните „Spirit“ и „Formation“.

Освен музикалния талант, Айви е наследила и луксозния вкус на своите родители. По време на събитието „Wearable Art Gala“ тя се появи с рокля за 19 хиляди долара. Тя също така може да се похвали, че е разказвачът на аудио книгата „Hair Love“. Историята се върти около малко момиче и баща ѝ, който се опитва да разбере всичко за естествената ѝ коса.

Въпреки големите успехи на 8-годишната Айви, Бионсе се опитва да държи децата си здраво стъпили на земята. През ноември тя говори за своите родителски трикове и признава, че е станала много по-добър слушател. „Блу е много умна и разбира, че се променя, но моята работа като родител е да направя всичко възможно тя да се чувства защитена в този свят“, казва изпълнителката пред Vogue. Тя добавя, че най-доброто, което всеки родител може да направи, е да покаже на детето си най-силната любов, на която е способен.

„Винаги казвам на дъщеря си, че никога не е твърде млада, за да направи промяна в света“, споделя Бионсе. Е, 8-годишната Блу Айви със сигурност промени историята на наградите „Грами“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари