IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт подари на феновете си нов албум

11 декември 2020 14 40

Изпълнителката избърза с коледните чудеса

Снимка: БГНЕС

Коледа дойде малко по-рано за феновете на Тейлър Суифт.

В нощта на четвъртък срещу петък изпълнителката пусна деветия си студиен албум – Evermore. На 10 декември тя използва социалните мрежи, за да подготви почитателите си за подаръка, като нарече записа „сестрата“ на Folklore, който пусна преди шест месеца. Първият беше посрещнат с огромни адмирации от страна на критици и фенове, като се различаваше доста от последните проекти на певицата.

Folklore е малко по-меланхоличен, по-любовен и даде старт на една нова ера, която Тейлър продължава с Evermore. Блестящо пиано, пищни струни и скубана китара изпълват звуците, докато Суифт създава истории за реални и въображаеми герои. Подобно на последния ѝ албум, този е написан заедно с Арън Деснър и Джак Антоноф. Двамата застават и зад продуцирането на песните.

„Казано с една дума – просто не можехме да спрем да пишем. Казано по-поетично, имах чувството, че стоя на ръба на фолклорна гора и имах избор – да се върна или да продължа да пътувам през гората на музиката“, пише Суифт в социалните мрежи. За наше щастие, тя избира пътешествието и прави нещо, което досега не е правила – създава два албума за една година. Изпълнителката добави, че в новите песни феновете ще открият нови и стари приятели, които се присъединяват към музикалната маса.

Evermore идва само два дни преди Тейлър да навърши 31 години. Тя описва албума си като фантазия, която сама ще се докаже в очите на критиците. В различните песни Суифт влиза в най-разнообразни роли. В едната тя се свързва с любовта си от гимназията, после си играе с кукли в къщата на родителите си, връща се обратно в Лос Анджелис и планира отмъщение със сестрите Хаим.

„Откакто съм на 13, винаги съм искала да стана на 31, защото представлява любимото ми число обърнато на обратно. Всички вие винаги сте били мили, подкрепящи и изпращате невероятни съобщения за рождения ми ден, затова този път исках аз да ви дам нещо“, казва изпълнителката на своите фенове.

Първото видео от новия албум е към песента Willow и вече е пуснато в платформата YouTube. Там може да чуете и всички останали сингли от Evermore.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари