IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона опасно близо с Малума

18 май 2023 17 40

Някои смятат, че тя е скъсала с младия боксьор

БГНЕС

БГНЕС

Мадона даде повод за поредната спекулация за личния ѝ живот. След като потвърди за връзката си с 29-годишния боксьор, поп иконата е изкарала един уикенд в компанията на Малума. Двамата репетират за нейното предстоящо турне, но според запознати, романсът между тях може да е вече в ход.

С 35 години по-младият изпълнител е бил забелязан да се държи по-странно на репетициите със своята колежка в Ню Йорк. По данни на Page Six, двамата се смеели и гушкали, като това продължило и извън сцената.

По информация на един от танцьорите от турнето, Малума бил опасно близо до своята колежка. И след репетициите те изкарали заедно целия уикенд.

Според източника, макар някои да вярват, че отношенията между Мадона и нейния колега са просто работни, двамата показали обратното.

В началото на май певицата сподели видео, в което показва любопитни кадри от нейната подготовка на сцената и тази на екипа зад кулисите. Там са и нейните деца, с които заедно се забавлява. Малума обаче не се вижда.

За последно попзвездата и нейният млад колега бяха заедно на сцена през пролетта на миналата година. Тогава фотографите заснеха как двамата са доста близки по време на своя пърформанс в Меделин, Колумбия.

Дъщерята на Мадона провокира в оскъден черен костюм

Агнешко: Мадона потвърди връзката си с младия боксьор

Лицето на Мадона – с ринопластика, филъри и ботокс

Мадона, Малума,

Мадона и Малума 2022 г./БГНЕС

Мадона бе доскоро с боксьора

Припомняме, че още през миналия месец тръгна слухът, че изпълнителката има връзка с Джош Попър. Той бе на нейни снимки от зала, в която тренира едно от децата ѝ.

В края на април Мадона спря да се крие и показа снимки с младия боксьор. Двамата и децата бяха дори заедно в Мексико.

След това обаче звездата не е споделяла нови кадри с въпросния мъж.

Предполага се, че Малума е станал по-близък с Мадона след събитието Met Gala. Тогава е забелязан на разходки с нея.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари