IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лицето на Мадона – с ринопластика, филъри и ботокс

9 февруари 2023 12 30

Пластични хирурзи коментираха на какво се дължи нейната промяна

БГНЕС/Getty

БГНЕС/Getty

Неузнаваема! Това е точната дума, с която може да определим последната поява на Мадона на официално събитие. След като тя се качи на сцената на „Грами“ с видимо променено лице, в интернет пространството се въртят какви ли не спекулации за нейните корекции. Те дадоха повод на пластични хирурзи да разкрият как така то е опънато и има блясък на 30-годишна жена.

Всички, коментиращи в социалните мрежи са единодушни – тя изглежда доста различно от годините, в които се е появявала по-често пред камерите. Явно Мадона е използвала няколкото години, прекарани в изолация и без участия,, за да постигне една доста по-млада своя версия. Ала тя като че ли не се харесва на голяма част от нейните фенове.

На 64 без нито една бръчка – възможно ли е?

От прекомерни филъри и ботокс до операция на носа и лифтинг на лицето. Това са предположенията на известни естетици за това на какво се дължи новото лице на Мадона.

Според д-р Майкъл Хорн, сертифициран пластичен хирург от Чикаго, Илинойс, поп иконата е минала пак под ножа съвсем наскоро. Той е категоричен, че нейният лифтинг е очевиден, защото кожата ѝ е опъната и без нито една бръчка. Той предполага, че има и някои промени по носа.

„Тя се е подложила на лифтинг... Очите ѝ също изглеждат по-малки, вероятно поради издърпване по време на лифтинга“, обяснява той пред Daily Mail.

„Преди Мадона имаше естествен нос, който подхождаше на лицето ѝ. Изглежда, че е имала ринопластика, тъй като тази версия има заострен връх и изглежда твърде тясна“, обяснява още специалистът.

Слагала ли е филъри: Хейли Бийбър отново позира с подозрително пухкави устни

Кайли Дженър призна, че няма филъри в устните

Дженифър Гарнър съветва феновете за филърите в лицето

Ботоксът си личи по лицето на Мадона

Лекарят продължава, че липсата на мимически бръчки и минималното движение на лицето на звездата по време на официалната церемония, е поредното доказателство, че тя е използвала ботокс на няколко пъти, за да опъне различни части от кожата си.

„Това, което е най-забележимо и поразително, е драстичната промяна във формата на лицето на Мадона в по-V-образна структура“, добавя д-р Хорн.

С течение на времето, след добавянето на още и още ботокс, Мадона е заличила своята естествена костна структура.

Веждите, които отскоро певицата избелва, също не са нейните естествени – те са повдигнати. Тяхната дебелина е различна, има и промяна в нейната линия на косата, което кара естетиците да вярват, че в тези области също има промени.

„Лицето на Мадона изглежда неестествено стегнато и пълно“, потвърждава казаното от своя колега пластичният хирург Дженифър Ливайн.

„... Шията ѝ не е същата като лицето ѝ. Има също подмяна на обема на устните и цялото ѝ лице, включително слепоочията, бузите, на брадичката и линията на челюстта, което може да бъде или от филър, или от присаждане на мазнини“, обяснява тя.

Блясъкът по лицето на Мадона – с инжекции с плазма

Ливайн посочва, че е напълно възможно известната изпълнителка да е пожелала лазерен ресърфейсинг, за да се избави от досадните бръчки. Що се отнася до младежката свежест на нейната кожа, тя се дължи на плазмотерапия.

„Тя има блясък по кожата си вероятно от богати на тромбоцити плазмени инжекции или други биостимулиращи пълнители“, посочва пластичният хирург.

След като се появи неузнаваема на наградите „Грами“, в интернет пространството бяха споделени безброй колажи с това как е изглеждало лицето ѝ през годините.

Новото лице на Мадона – с поне 9 процедури

Мадона заяви, че много съвременни звезди си позволяват свободно поведение благодарение на нея

Добрият пример: Мадона заведе децата си в Африка, за да помогнат на сирачета

По повод нападките за външния ѝ вид, Мадона сподели, че живее в „свят, който отказва да празнува жените, прехвърлили 45-годишна възраст, и чувства необходимостта да я накаже, ако тя продължава да бъде със силна воля, трудолюбива и авантюристична“.

„Никога не съм се извинявала за нито един от творческите избори, които съм направила, нито за начина, по който изглеждам или се обличам, и няма да започна“, коментира още тя.

Мадона е категорична, че ще продължи да се противопоставя на патриархата и най-вече да се наслаждава на живота.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари