IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Мадона опъна лицето си за пореден път

6 февруари 2023 18 00

Фенове забелязаха промяната на наградите „Грами“

Getty

Getty

Мадона прибегна до пластични корекции за пореден път. Появявайки се на сцената на наградите „Грами“, тя даде повод на феновете да смятат, че е опънала бръчките и изгладила челото за пореден път.

Поп иконата имаше за задача да представи музикантите Ким Петрас и Сам Смит. И заставайки зад микрофона, тя накара нейните последователи да се чудят защо за пореден път изглежда доста променена.

64-годишната изпълнителка бе заложила на ансамбъл от дълга черна пола, комбинирана с бяла риза и вратовръзка. Отгоре носеше винтидж сако с копчета.

„И победителят е...“, написа Мадона в своя профил в Instagram, показвайки по-отблизо своята визия. В клипа може да видим и нейното гладко лице по-отблизо.

Новото лице на Мадона – тема номер едно в социалните мрежи

„Какво се е случило с лицето на Мадона?!“, „Опитвам се да игнорирам факта, че Мадона има изцяло ново лице“, „Мадона изглежда добре за възрастта си... ако възрастта ѝ е 2700-годишен вампир, който яде бебета и малки животни живи“, „Не мога да повярвам. Пак ли с ново лице?!“, пишат потребители на социалните мрежи, където широко се дискутира това, че певицата е прибегнала отново до корекции, за да изглежда по-млада.

Прическата на звездата също спомогна за това нейното лице да изглежда по-открито. За събитието тя бе избрала да сплете косата си на две плитки, които да върже на симпатични опашки. Отделно на челото си имаше още две по-малки.

Изпълнителката на Material Girl демонстрира и избелените си вежди, които явно не се харесват на много от нейните последователи. След като тя качи клипа от паметната вечер, мнозина споделиха, че искат тя да си върне отново старите по-плътни и тъмни вежди.

„Ето какво научих след четири десетилетия в музиката. Ако те нарекат шокиращ, скандален, обезпокоителен, проблематичен, провокативен или опасен, определено си напът към нещо голямо“, каза Мадона и благодари на всички свои колеги, които с работата и поведението си се представят като бунтари също като нея.

Заради турнето на Мадона – филмът за нея остава на заден план

Мадона сподели снимка с шестте си деца: Благодарна съм за тях

Мадона на 64 – целува две жени и моли феновете за подаръци

Мадона се подготвя за турне

Новото лице на Мадона е част от подготовката на поп иконата за нейното турне, с което ще се завърне на сцената след дългогодишна пауза. То накара мнозина да смятат, че тя е изгубила разсъдъка си. Ала някои други са на мнение, че желанието отново да се подложи на козметична процедура е продиктувано от желанието ѝ да бъде в пълния си блясък за нейните предстоящи концерти.

Според пластични хирурзи, Мадона си е направила лифтинг на лицето, операция на носа и е поставила ботокс на няколко пъти, за да бъде неузнаваема на сцената на „Грами“.

Чар или бедствие е новата визия на Мадона – гласувайте в нашата форма!

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари