IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона сподели снимка с шестте си деца: Благодарна съм за тях

28 ноември 2022 14 50

Изпълнителката събра цялото семейство край трапезата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През миналата седмица се състоя най-големия есенен празник в САЩ, а именно Деня на благодарността. Цялата страна спира ход за ден, за да може да се отдаде почит на всяко едно нещо, за което човек е благодарен през изминаващата година, да се разгънат богати трапези и официално да се даде началото на обратното броене до Коледа.

Деня на благодарността събра около масата и семейството на Мадона, която сподели рядък кадър с шестте си деца. Тази година всеки един от наследниците ѝ остави за ден задълженията си в университета, работата и училището, за да може да бъде до майка си на големия празник и заедно да похапнат малко пуйка и пай.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Позирайки около Мадона, всичките ѝ шест деца са облечени в официални тоалети, а майка им е с изцяло черен тоалет, състоящ се от дантелен корсет и дълга пола. Косата ѝ е боядисана в медночервено, напълно следваща тенденциите за предстоящата зима. Около Мадона на предна линия са близначките Естер и Стела (10), облечени в бляскава синя и изцяло черна рокля. На заден план се виждат 26-годишната Лурдес Леон, 22-годишният Роко Ричи, 17-годишният Дейвид Банда и 16-годишната Мърси.

Освен семейният портрет, в колекцията от снимки са включени още кадри от празника, като Лурдес е с една от малките си сестри зад диджейския пулт, Мадона, позирайки върху ваната и декорация за празника. „За това съм благодарна“, написа изпълнителката под публикацията, като същото изречение се вижда написано върху лист хартия, поставен във всяка една от чиниите.

Познат със своя афинитет към женските дрехи, този път Дейвид беше облечен малко по-различно от обикновено. Той носеше синьо поло с карирани шарени панталони с широки крачоли, Мърси беше в празнична зелена рокля, Лурдес облече къс топ с черен панталон, а Роко беше най-официален с изцяло сив костюм, бяла риза и вратовръзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Мърси, Дейвид, Стела и Естер са осиновени от Мадона в годините от 2008 до 2017-а, а Роко и Лурдес се раждат от връзките ѝ съответно с Гай Ричи и Карлос Леон. През август тази година тя поздрави Дейвид за модните му избори, които в повечето случаи включват поли или рокли. През 2006 година Мадона основава организацията Raising Malawi, като през октомври същата година отива на хуманитарна мисия в Малави и осиновява Дейвид.

„Той може да сложи какъвто и да е тоалет и да изглежда перфектно. Много е вбесяващо. Носи моите дрехи по-добре от мен. Дори може да носи рокля и да изглежда като модел“, казва гордата майка пред Джими Фалън.

Мадона си хвана млад модел

Мадона на 64 – целува две жени и моли феновете за подаръци

Мадона: Синът ми изглежда прекрасно в моите рокли

Близначките Естер и Стела се раждат в Малави през август 2012 година. Мадона ги осиновява, когато са на пет години. Освен че се учат да стават диджейки, двете момичета имат и много други таланти, според майка им. Тя казва, че Стела се учи да свири на пиано, а заедно със сестра си имат потенциал и за професионални танцьори, както и брат им Дейвид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари