IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона с парти в зелено за рождения ден на сина си

28 септември 2022 17 40

Певицата заведе Дейвид на концерт на Хари Стайлс

БГНЕС

БГНЕС

Мадона вдигна бляскаво парти в чест на по-малкия си син. Дейвид Банда стана на 17, заради което той и майка му се облякоха с тоалети в зелено. И разбира се – празнуваха в специално нает за целта клуб.

В официалния профил на певицата в Instagram тя сподели и първи кадри от купона в дискотеката, който носи диско усещане от 90-те.

Във видеото на Мадона, рожденикът и сестрите му са с добре подбрани бляскави костюми.

„Най-сетне достатъчно любов...,,. на 17-ия рожден ден на Дейвид Банда!“, написа Мадона към своя клип.

Кадрите показват как всички се забавляват в добре украсеното с балони и гирлянди заведение. Синът на певицата е облечен със зелен костюм от пайети, съчетан с черна риза от сатен. Духайки свещите на своята торта с голям ланец, затваряйки очи, за да си пожелае нещо, той носи и космато кожено палто в бежов цвят.

„Време е за буги-уги-уги за моите седемнадесет“, казва в началото на клипа Дейвид. А като фон звучи песента „Boogie Wonderland“ на Earth, Wind & Fire

Впечатление прави, че по-малките сестри на рожденика са с грим по лицето. Около тях танцува Мадона, която е е облечена с къс панталон в зелен цвят и сатенена риза с жълти цветя – с широки три четвърти ръкави с ресни. На главата си тя е с черна шапка с широка периферия, украсена с пайети.

Мадона заведе сина си на концерт на Хари Стайлс

Преди партито в дискотеката, звездата и нейният по-малък син отидоха заедно на концерт. При това не на кого да е, а на Хари Стайлс, който най-вероятно е сред любимците на Дейвид Банда.

В друг свой клип Мадона показва как тя и момчето пътуват в автомобил и вдигат наздравица с току-що отворено вино. След това се появяват в публиката на събитието, забавлявайки се, докато популярният певец пее пред тях.

За концерта Мадона е с дълга карирана риза и къси сини панталони. А на главата си носи дебела сатенена лента в черен цвят.

По всичко личи, че известната изпълнителка симпатизира на Хари Стайлс, посочвайки във видеото, че е била на страхотно шоу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари