IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Мадона се появи в рокля на Adidas

1 юни 2022 17 40

Звездата публично подкрепя правото на Дейвид Банда да се изразява чрез модата

Getty Images

Getty Images

Мадона и синът ѝ Дейвид Банда се появиха заедно на Световното първенство по бокс в лека категория WBA в събота. Звездата и наследникът ѝ, осиновен от Малави, бяха избрали координирани визии от колекцията на Adidas, висша мода съответно с Balenciaga и Gucci.

Кралицата на попа и нейният 16-годишен син се появиха заедно в Barclays Center в Бруклин в събота, облечени в дрехи, вдъхновени от атлетите. Банда, който досега никога не се е отклонявал от джендър флуидния си моден стил, се появи в доматеночервена рокля с три бели райета, която е модел от сътрудничеството на Adidas с Gucci. В същата рокля се появи актрисата Джоди Търнър-Смит на афтърпартито след бала Met Gala в Ню Йорк през май.

За да не остава по-назад от сина си, 63-годишната изпълнителка на „Like a Prayer“ се появи в анцуг на черни райета от другата разпространена и вече разпродадена колекция на Adidas, в тандем с Balenciaga.

Стилното дуо майка-син бяха допълнили своите визии, избирайки цветни слънчеви очила – жълти за Дейвид и розови за Материалното момиче и многослойни колиета (висулка на Vivienne Westwood за тийнейджъра и инкрустирани с диаманти верижки и кръстове за майка му.

Мадона сподели множество снимки от вечерта в своя Instagram профил в неделя, коментирайки ги с думите: „Семейна бойна вечер“. Звездата и друг път публично е подкрепяла правото на Дейвид да изразява себе си чрез модата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари