IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона с поредна провокация в снимки

30 май 2022 17 50

Певицата още се бави с новата музика

БГНЕС

БГНЕС

Какво се случва с Мадона? Това се питат нейните фенове, които тя провокира за пореден път. Вместо да им попее в ново видео, поп иконата се снима по нестандартен начин. Този път притесни своите последователи с дантелена маска в черен цвят.

Аксесоарът, с който звездата направо стресна хората в интернет, е от типа балаклава. С него тя пуши наргиле, без да се притеснява за външния си вид.

Черен анцуг и няколко сребърни верижки допълниха дантелената маска.

„Мадона, какво е това поведение?“, „Какво се случва?“, „Мамо, уплашихме се от теб“, „Не я слуша главата“, гласят част от коментарите под поста на Мадона, която демонстрира и новите си брекети с поста си .

Все пак, сред негативните писания, има и такива в защита на певицата. По думите на някои, тя просто се наслаждава на живота, запълвайки свободното си време, носейки въпросния аксесоар и снимайки си лицето в близък план. Други пък са на мнение, че тя се опитва да им поддържа вниманието, защото все още не е готова с новите си парчета.

В края на април известната изпълнителка скъса с по-младото си гадже. Мадона, която излизаше с Ахламалик Уилямс близо четири години, вече е необвързана, след като той се изнесе от нейния дом.

„От известно време нещата между Мадона и Ахламалик не вървяха и засега те решиха да се разделят. В момента тя се е отдала на активен социален живот и постоянно се вижда с приятелите и семейството си след раздялата“, сподели източник на The Sun, говорейки за връзката между двамата.

В момента звездата се е отдала на децата, които показва все по-често в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари