IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона мечтае за турне

4 август 2022 09 00

Разкри подробности за биографичния филм за нея

БГНЕС

БГНЕС

Мадона си мечтае да отиде на турне. Разкривайки подробности за биографичния филм за нея, тя призна, че „ѝ писнало да живее в миналото“. Това даде надежда на феновете, че скоро ще я видят отново на сцената.

„Просто търся интересни и забавни начини да преиздам каталога си и да представя музиката си на новото поколение“. Това заяви поп иконата в интервю за Variety.

Говорейки за своята музикална кариера, която е в застой, Мадона обясни, че иска отново да отиде на турне и да пее. И добави, че именно сцената е нейното „щастливо място“.

„Фокусирана съм върху това и пиша сценарий за моя филм през последните няколко години. Цялото нещо със „Замръзналото кралство“ беше толкова забавно, но един ден се събудих и си казах: „Уморих се да живея в миналото!“, посочва още тя по повод желанието си за нови участия.

Мадона коментира и избирането на нейния мениджър – Гай Осери, за музикален магнат за 2022 г. Тя започва да работи с него в началото на деветдесетте години.

„Когато срещнах Гай, той беше на 18 години. Първата ми реакция към него беше, че той имаше много мнения. Но след това, когато го опознах, разбрах, че има добър музикален вкус и признат талант. Просто станахме приятели“, спомня си певицата.

Мадона признава пред списанието, че обикновено той е бил гласът на разума в началото на работните им отношения. Докато тя била онази с авантюристичните хрумвания, от които му се изправяли косите.

Кой ще играе в биографичния филм за Мадона?

От Universal Pictures потвърдиха още през септември 2020 г., че ще работят по продукцията. И изтъкнаха, че самата изпълнителка ще бъде негов режисьор.

„Имам много дълъг сценарий, който наистина ми е трудно да направя по-кратък“, разкри Мадона пред Variety. И сравни съкращаването на някои моменти с това да си отреже крайниците.

Говорейки за филма, звездата разкри каква е нейната мотивация:

„Имах необикновен живот, трябваше да направя невероятен филм“.

По думите на поп иконата, след като мнозина се опитвали да направят нещо подобно, предимно женомразци, дошло време хората да чуят истината от първо лице.

„Никой няма да разкаже моята история освен мен“, категорична е певицата.

Актрисата Джулия Гарнър, известна с участието си в сериала Inventing Anna, ще играе главната роля. Говори се, че за нея са били извикани на кастинг още имена като Флорънс Пю, Алекса Деми, Сидни Суини, Бейби Рекс и други.

Мадона обяснява още, че ще контролира сценария, заснемането и монтажа на филма, за да е сигурно, че всичко, което иска да разкаже на хората, ще бъде представено по правилния начин. „Това беше превантивен изстрел, защото много хора вече се опитаха да направят филм за мен“, казва изпълнителката.

Очаква се биографичният филм за Мадона да бъде представен пред публика през 2023 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари