IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойничка на Мадона ще я изиграе в биографичен филм

10 юни 2022 10 50

Според източник, проектът е в активно развитие

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джулия Гарнър съвсем скоро може да влезе в обувките на Мадона.

Според източник, близък до създаването на биографичния филм за изпълнителката, проектът е в активно развитие, като вече е избрана актрисата за главната роля. Това е именно Джулия Гарнър, която поразително много прилича на младата Мадона и ще бъде наистина чудесно, ако слуховете за нейното влизане в продукцията се окажат истина.

28-годишната Гарнър играе главната роля в наскоро нашумелия сериал Inventing Anna по Netflix, като преди това получава възможност да играе и в Ozark в продължение на пет години. Работата ѝ е по-скоро фокусирана върху телевизионни проекти, като в биографията ѝ попадат още имена като The Americans, Waco, Maniac, Dirty John и други.

Според Variety Гарнър е получила предложение да изиграе главната роля в предстоящия биографичен филм за Мадона. Списанието посочва, че конкуренцията е била огромна, тъй като много дами са искали да влязат в обувките на изпълнителката. Продуцентите обаче са решили, че Гарнър има най-голям потенциал да се превъплъти в скандалното момиче на музиката и я избират сред хиляди кандидатки.

63-годишната Мадона, която има зад гърба си седем награди „Грами“, също е част от екипа на филма. Тя е сценарист, продуцент и режисьор. През октомври миналата година изпълнителката разкри, че е почти готова със сценария, след като пусна един от документалните концерти от турнето Madame X в платформата Paramount+.

„Благодарна съм за успеха на Madame X, за това, че сценарият ми е почти готов и за подкрепата на прекрасните ми деца!“, написа Мадона под серия от снимки в социалните мрежи, на които е седнала пред вече написания сценарий.

Джулия Гарнър най-вероятно ще се присъедини към Джулия Фокс, която се очаква да влезе в ролята на Деби Мазар – дългогодишна приятелка на Мадона. 57-годишната Мазар е известна с ролите за Empire Records, Goodfellas и сериала Younger.

През май актрисата говори за връзката си с Мадона, споделяйки че е вдъхновена от кралицата на попа. „Връзката ни е много лична. Хората винаги ме питат за Мадона. Тя ми е близък приятел. Много добра майка и прекрасен човек. Нямам толкова енергия, за да правя това, което тя прави. Тя ме вдъхновява. Тя е безкрайно креативна и умна. Винаги се радвам за нея“, казва Мазар пред списание People.

Засега биографичният филм за Мадона си няма име, нито премиерна дата, като сюжетът също се пази в тайна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари