IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона шокира фенове с нов клип

5 април 2022 14 40

Певицата си направи нова татуировка

БГНЕС

БГНЕС

Мадона провокира феновете си за пореден път. В последно време певицата прави какво ли не, но не и да твори нова музика. И не спира да шокира с провокативни снимки и видеа. Наскоро тя качи клип в TikTok, в който направо плаши хората с лицето си.

С новата си публикация певицата заслужено попада в рубриката ни „Бедствие на седмицата“.

Лицето на Мадона – без грим, но доста стряскащо

В краткото видео Мадона се вижда в твърде близък план. Лицето се побира в екрана, като лъщи и ясно изпъква всяка нейна пора по кожата. Тя е с леко червило и постепенно се приближава към камерата. А така изпъкват нейните скули и ботоксът в устните.

@madonna

♬ original sound - madonna

На фона на своя хит Frozen, певицата дава целувки. Но вместо да се зарадват на тях, феновете я разкритикуваха за начина, по който изглежда. И не скриха, че изпитват погнуса от нейния вид.

63-годишната звезда свива устните си в клипа, публикуван в TikTok. И няма как да не забележим, че те са уголемени значително.

„Какво си си направила?“, „Това не може да е Мадона... Моля ви, кажете, че не е тя!“, „Отвратителна е, ще повърна“, гласят някои коментари за нейното странно видео.

Мадона показа новата си татуировка

От началото на пандемията до момента, Мадона ходи повече в студиото за татуировки, отколкото в звукозаписното. След критиките за странното ѝ лице, тя качи ново видео в Instagram. То показва процеса по направа на новия ѝ татус.

„Моят ред да кървя за майка ми………………“, сподели тя, представяйки надписа на едната си китка – „maman“.

Разбира се, докато ѝ изписват думата, Мадона се наслаждава на чаша вино в ръка.

През уикенда певицата все пак направи нещо, което последователите ѝ в социалните мрежи одобриха. Поп иконата отбеляза Деня на детската книжка. И в социалните мрежи показа кои са нейните любими заглавия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари