IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона си хвана млад модел

8 септември 2022 14 40

Смятат, че 23-годишният мъж е новото гадже на певицата

БГНЕС

БГНЕС

Мадона е известна с влечението си към по-младите мъже. Няколко месеца след раздялата си с Аламалик Уилямс (по-малък от нея с 35 г.), се заговори, че тя вече не е сама. Според американски медии, певицата излиза с модел.

63-годишната певица се оправда, че оставила бившия заради многото работа, която има. Феновете обаче се усъмниха, защото в последно време няма никакви изяви, освен тези в социалните мрежи. И единственото, с което е заета, е може би филмът за нея. Но по всичко личи, че се е освободила и намерила време за срещи с 23-годишен заек.

Наскоро Мадона е забелязана в компанията на Андрю Дарнел. Двамата са били по-близки по време на концерт на нигерийския музикант REMA, провел се преди няколко дни в Ню Йорк.

„Горещи момчета, клуб...“, написа лаконично Мадона и качи няколко снимки от излизането си с въпросния младеж и още няколко приятели. На част от тях е опасно близо до Андрю, който я прегръща с ръка през врата. И позира с нейната нова кожена чанта на Birkin.

Позирайки с коктейл в ръка и нова прическа с розов оттенък, Мадона сякаш иска да ни покаже, че за нея парти сезонът продължава и не смята да си губи времето, стоейки вкъщи.

По данни на Daily Mail, след концерта, на който Мадона е била с новото си завоевание, те се видели с изпълнителя REMA зад кулисите. След което продължили на сладки приказки и танци в ресторант в Манхатън. Там те се държали като нещо повече от приятели.

„Мадона и Андрю се гушкаха в сепарето, целуваха се и изглеждаха като опиянени един от друг“, коментира от своя страна източник на Page Six.

За 23-годишния младок не се знае много, освен че през последните няколко седмици е в компанията на легендарната певица. Нищо чудно скоро тя самата да обяви официално, че отново е на крилете на любовта.

Мадона си направи нов татус

Докато се чудим дали звездата има прост флирт или нова връзка, тя се похвали с това, че има нова рисунка по себе си. Тя е посветена на нейната покойна майка.

Певицата показа в своята история в Instagram, че си е татуирала думата „Maman“ (на френски) на китката. По този начин тя иска да покаже тяхната специална връзка.

Татуировката включва и разбито сърце, нарисувано точно под надписа.

„Всички кървим с един и същи цвят“, написа Мадона, показвайки резултата и добави, че всички майки са с разбити сърца.

Изпълнителката на Like a Virgin е едва на 5 години, когато нейната майка умира. Тя загубва битката с рака на гърдата едва на 30, на 1 декември 1963 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари