IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото лице на Мадона – с поне 9 процедури

13 октомври 2022 16 30

Пластични хирурзи разкриват какво си е направила певицата

БГНЕС

БГНЕС

В последно време Мадона не е от най-продуктивните изпълнители. И като няма какво да изпее, привлича вниманието на последователите си със снимки и клипове. Малко след рождения ден на нейния син, звездата се появи с променена визия. И в нея не само избелените вежди са онова, което забелязват хората.

Поп иконата неведнъж показва лицето си отблизо в свои клипове. Понякога тя провокира, снимайки се по-разголена, но този път не спря да демонстрира променените си скули, като мнозина я разкритикуваха, че направо се е обезличила.

Тези дни в социалните медии отново се заговори, че Мадона си е направила корекции – поредните. А коментарите под нейните постове са повече негативни, отколкото позитивни.

Експерти потвърждават за промяната на певицата – чрез корекции

Макар звездата често да ползва филтри за своите снимки и видеа, няма как да отречем, че лицето ѝ е без нито една бръчка и е доста по-опънато в сравнение с това на една жена на 30.

„Тя наистина изглежда така, сякаш Хелоуин дойде малко по-рано“, коментира пред Page Six известният пластичен хирург д-р Рамтин Касир. По думите му, в момента тя наистина има преувеличена V-форма на лицето.

Според д-р Ехсан Али, певицата си е направила поне 9 процедури. „Тя със сигурност има лифтинг на лицето. Виждате, че кожата ѝ е опъната и стегната, без отпуснати места и бръчки“, казва той. С това дава обяснение защо очите ѝ също изглеждат по различен начин – „изтеглени назад“.

Специалистът посочва още, че за него изпълнителката се е подложила на ринопластика. Това доказва формата на нейния нос – той е твърде тесен и със заострен връх.

Има ли Мадона ботокс?

Д-р Али, който има известни клиентки като Гуен Стефани, Ариана Гранде, Ким Кардашян и Кайли Дженър, разкрива още, че няма как поп иконата да не си е поставила малко ботокс.

„Има минимално движение и никакви мимически бръчки, което потвърждава, че има няколко единици ботокс в челото ѝ, пачи крак и глабела (обикновено наричани 11-те, които са вертикалните линии между очите, когато се намръщи)“, обяснява той.

Лекарят е на мнение, че скулите на певицата нямат нищо общо с тези, които тя е притежавала като по-млада. Днес те са доста по-изпъкнали, което не се постига само с филтри на телефона и грим.

Според Памела Уайнбъргър, звездата е прекалила с инжектирането на ботокс в бузите, с което се е получило излишък от обем заради който изглежда толкова неестествено. Ето защо в тези случаи тя съветва да се инжектира хиалуронидаза – ензим, който разгражда изкуствената хиалуронова киселина в проблемната зона.

Друга процедура, до която най-вероятно е прибегнала Мадона, е повдигане на веждите. Това си личи, ако човек измери разстоянието от техния връх до този на линията на косата. То е повече от три пръста на ширина.

Ботокс на дъвкателния мускул, който обикновено се използва за изтъняване на челюстта, е поредното нещо, което си личи от новото лице на Мадона. Според д-р Али, тази промяна се дължи на по-агресивни методи и най-вероятно тя е имала липома под брадичката си и повдигане на врата, за да издърпа кожата назад.

Но корекциите на звездата не свършват дотук. Според Уайнбъргър тя изглежда е инжектирала филър в слепоочията си. Той се използва често от застаряващи дами. Специалистът предполага, че вместо препоръчителните три кубика, тя е пожелала да ѝ поставят 6-7.

Въпреки критиката на феновете, до момента Мадона не е коментирала на какво се дължи нейната драстична промяна.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари